من از اینکه به بچه شیر بدم بدم میاد دست خودمم نیست به دخترمم فقط هفده روز شیر دادم دیگه ندادم اصلا حس بدی پیدا میکنم از اینکار خب همه مثل هم نیستن بقیه ممکنه لذت ببرن ولی من نه 🥺 الان باز باردارم دو هفته به زایمانم مونده همه گیر دادن این یکی باید شیر. خودت بدی خسته ام کردن مامانم قراره چند روز بعد زایمان برم خونشون بمونم از الان میگه باید شیر بدی بهش میگم نمیدم اخم و قهر میکنه فک کن بعد زایمان با اون حال و روزم باید سر این قضیه هم داستان داشته باشم باهاش استرس زایمانم کم بود اینم اضافه شد کاش باردار نبودم اصلا 😔😔😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من آرزومه ک مادر بشم و ب بچم شیر بدم وقتی داره شیر می خوره ب صورتش نگاه کنم
فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه
خب شما اینجوری هستین و اینکار بهتون حس خوبی میده ولی من نه بقیه نباید نظر بدن ولی مگه مامان من میفهم ...
آره منم ک گفتم هر کسی ی جوریه
من هفده سال ک ازدواج کردم الآن نه روز هست ک آی وی اف کردم میشه برام دعا کنی ک مادر شده باشم
فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه