2777
2789
عنوان

حق با شیما کاتوزیان بود 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 70 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

معلومهههه ک شیما حق میگههه همیشه حق میگههههه 

بعد یه مشت نرر ک به گرد پاشم از همه لحاظ نمیرسن میسوزن از حرفاش میشینن چیز خوریشو میکنن

طرف ماشین زیر پاش پرایده نمیگم پراید بده ها لطفا اصل مطلبو بگیرید 

بعد میشینه گوه خوری شیما رو میکنه 

بهترین ایونتا دعوت میشه از طرف بهترین سلبریتی ها ‌تو کشوری عالی رفته خودشووو کشیدهههه بالا 

بعد این نرای ایرانی فشار میخورن 

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
شما مرد ستیزا شوهر نکنین دوست پسرم نگیرید

عشقمم مرد ستیزییی نیستتت جایگاه ارزش  خودمونو میدونیم عسلم که هر پسر عنی و ک دیدیم گذاشت رفت فکر نکنیم چ خری بوده ک ول کرده رفته بکنیمش بت بپرستیمش 

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
معلومهههه ک شیما حق میگههه همیشه حق میگههههه بعد یه مشت نرر ک به گرد پاشم از همه لحاظ نمیرسن میسوزن ...

چون حرفاش باعث میشه دخترا بخاطر دو تا حرف پوچ عاشقانه خام نشن و فرصت سواستفاده ندن، چون داره دست مردا رو رو میکنه و کار رو براشون سختتر میکنه

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

#شایع‍ از بحث کردن باهات منصرفم کرد😂

😂😂😂

معلومهههه ک شیما حق میگههه همیشه حق میگههههه بعد یه مشت نرر ک به گرد پاشم از همه لحاظ نمیرسن میسوزن ...

اگر به موفقیت و شهرت و دعوت شدن به ایونت باشه، پس بهتره درمورد اپستین جستجو کنید

ولی ی مشت مردسالار ک زندگیشون رو وابسته ب موجود والا و مقدسی چون شوهر میدونن ، به شدددت نسبت بهش گار ...

دلیلش این نیست

دلیلش دروغ گویی این خانم هست که تمام زندگیش رو از آویزون این مرد و اون مرد از جمله مرد متاهل شدن  سپری کرده و حالا برای بقیه ادای زن مستقل در میاره!!!

اگر به موفقیت و شهرت و دعوت شدن به ایونت باشه، پس بهتره درمورد اپستین جستجو کنید

نه عشقم به این چیزا نیست 

اصلا من ازت یه سوال دارم با کدوم بخش از حرفاش مخالفی؟

دلیلش این نیستدلیلش دروغ گویی این خانم هست که تمام زندگیش رو از آویزون این مرد و اون مرد از جمله مرد ...

کی این چرندیاتو گفته؟؟؟ طرف روی مهارت زبان انگلیسیش کللللی کار کرده و ب واسطه مهارتش خودشو بالا کشیده، چرا  موفقیت و ثروتی رو ک یک زن با مهارت و تلاش خودش ب دست آورده رو هم ب مردها نسبت میدی و از صدقه سر مردا میدونی؟!!!! آیا غیر از اینه ک ما با تفکر مردسالاری رشد میکنیم

؟!!!

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

نه عشقم به این چیزا نیست اصلا من ازت یه سوال دارم با کدوم بخش از حرفاش مخالفی؟

خودت میگی ایونت دعوت میشه و فلان و اینا

بعد خودتم میگی به این چیزا نیست 😐

در ضمن من پسرم😐🙏