2777
2789
عنوان

این پایتخت چی بود چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 46 پست

از وقتی نویسنده اصلیش  فوت کرد  سریال افت کردمخصوصا که دستمزدهای آنچنانی گرفتن و حالا نمی‌دونم می‌خوان این مسایل رو عادیسازی بکنن یا دستمزدهای نجومی از خودبیخودشون کرد  و از حالت مردم عادی تاحدودی  خارج شدن 

تازه یجا نوشته بود تو پایتخت قسمتی که مربوط به نماینده و قضایای مربوط به یه نیسان بود که بعدش  شهید فخری زاده توسط یه نیسان با تجهیزات خاص   ترور شد  و   بعد از پخش این قسمت مربوط به شهاب سنگ و پهباد   هم حمله ی پهبادی و و جنگ دوازده روزه  اتفاق افتاد آیا اینا  اتفاقیه یا واقعا  ارتباطی بینشون هست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من عاشق این بودم که هر فرصتی استفاده میکردن پیک نیک کنن و دور هم جمع بشن این اخرا هر وقت پیش هم جمع میشدن یا سر هم کلاه میذاشتن یا دعوا میکردن

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆

من عاشق اون قسمتم که نقی تو کامیون فرش و کرسی و وسایل میچینه نمیدونم چرا اون حس سرما و تنگی جا رو من ...

دیشب نشون داد این قسمتو

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰