2777
2789
عنوان

فردا بعد از پنجاه و چهار روز میرم خونه 🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 29 پست
منم این ترم خونه اجاره کردم ولی بازم افسردم از شهر کوچیک و بسته دانشگاهم همکلاسی های فخر فروشم از هم ...

ترم چندمی امیدوارم خدا صبر بده تموم کنیم تا وقتی دانشجو نشدیم ،همش دعا میکنیم بشه بعد که شد میگیم چرا شد خدایا مارو ببخش ولی باز خوبه میشه درددل کرد یکم آدم سبک میشه

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ترم چندمی امیدوارم خدا صبر بده تموم کنیم تا وقتی دانشجو نشدیم ،همش دعا میکنیم بشه بعد که شد میگیم چر ...

تازه ترم سومم و رشتم ۱۲ ترم طول می‌کشه 

این سه ترم اندازه بیست سال برام طول کشید بس که سخت گذشت باورم نمیشه  همین پارسال بود که  قبول شدم بس که دیر میگذره  

این روزا میگذره اما به سختی

هر موقع شرایطش رو داشتی آزاد یا پیام نور ثبت نام کن البته اگه فقط دوست داری دانشگاه بری و رشته برات ...

فک نکنم شرایطش هیچ وقت جور شه ولی اگه جور شد پنجاه سالمم باشه میرم 

خودت رو ب قدرت مطلق خدا بسپار♡
تازه ترم سومم و رشتم ۱۲ ترم طول می‌کشه این سه ترم اندازه بیست سال برام طول کشید بس که سخت گذشت باورم ...

منم همین طور خیلی برام سخته ولی خیلی با خودم حرف میزنم که بالاخره تموم میشه و فلان مهم ترین چیز دوست هست اگه آدم بتونه دوست خوب و هم فکر پیدا کنه،تحمل شرایط قدری آسون تر میشه

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)