mvydegih مدیر عضویت: 1404/06/27 تعداد پست: 777 عنوان کنکوری هااااا بیاین توروخداااا | مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 46 پست من مشاور گرفتم میگه درسنامه کتاب تست بخون ویدیو نبین اینا من به شدت استرس. گرفتم من نمیتونم با درسنامه کتاب تست کنار بیام اصلا پایه ام خیلی ضعیفه 1404/08/27 | 22:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moshvertahsili عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 664 برای زیست فقططططططط کتابشیمی درسنامه خیلی سبز خیلی روانفیزیک هم کتاب بهتره ول مکملش جزوه شجاعی بخونریاضی هم اول کتاب بخون بعد جزوه معین کرمیزمین فقططط کتاب. تست مکمل خیلی سبز عالیهتست هم جامع خیلی سبزدرصدهات عالی میشه با اینکه بُرد همیشه خوبه، ولی من با تمامِ وجودم خوشحالم که دلمو به تو باختم F🤍
moshvertahsili عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 664 تدریس ببین حتمااما همه تایمت رو فدا تدریس نکندرسنامه من به شدت مخالفم سلاممم چطوری رفتی دانشگاه؟ با اینکه بُرد همیشه خوبه، ولی من با تمامِ وجودم خوشحالم که دلمو به تو باختم F🤍
mvydegih مدیر استارتر عضویت: 1404/06/27 تعداد پست: 777 اگر مشاورم بده عوضش کنم اخه این تاره روز اوله خودم برنامه ببنویسم چی ؟ یکی همکلاسی هام میگه من بزات برنامه بنویسم اگه دوست داری منم گفتم نه
وایولتورگاردن عضویت: 1404/05/17 تعداد پست: 1307 اگر مشاورم بده عوضش کنم اخه این تاره روز اوله من قبلا مشاورم رتبه ۱۶ کنکور. بود خیلی خوب بود میگفت فیلم نبین ولی خودش برام توضیح میداد سطحمم خیلی ضعیف نبود ولی الان دارم دوباره میخونم بدون فیلم نمیتونم چون همه چی یادم رفته
سوسک_میقولی؟ عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3486 سلاممم چطوری رفتی دانشگاه؟ سلام قربونت اره رفتم میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
mvydegih مدیر استارتر عضویت: 1404/06/27 تعداد پست: 777 اخه همکلاسیم پارسال پزشکی میاورده ولی نرفت چون رتبه زیر۱۰۰ میخاد و لی چون پسره من دلم نمیخاد هرروز ازش برنامه بگیرم و...
mvydegih مدیر استارتر عضویت: 1404/06/27 تعداد پست: 777 نظرتون چیه دوستان ؟ خودم برنامه بنویسم یا مشاور یاهمکلاسیم
moshvertahsili عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 664 اخه همکلاسیم پارسال پزشکی میاورده ولی نرفت چون رتبه زیر۱۰۰ میخاد و لی چون پسره من دلم نمیخاد هرروز ا ... عجب با اینکه بُرد همیشه خوبه، ولی من با تمامِ وجودم خوشحالم که دلمو به تو باختم F🤍
moshvertahsili عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 664 سلام قربونت اره رفتم موفق باشیی با اینکه بُرد همیشه خوبه، ولی من با تمامِ وجودم خوشحالم که دلمو به تو باختم F🤍
سوسک_میقولی؟ عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3486 موفق باشیی شما منو میشناسی😁 میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
moshvertahsili عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 664 شما منو میشناسی😁 بله باهاتون صحبت کردم قبلا اسمتون با ه شروع میشد درسته؟ پرستاری شهرستان قبول شده بودید با اینکه بُرد همیشه خوبه، ولی من با تمامِ وجودم خوشحالم که دلمو به تو باختم F🤍
سوسک_میقولی؟ عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3486 بله باهاتون صحبت کردم قبلا اسمتون با ه شروع میشد درسته؟ پرستاری شهرستان قبول شده بودید با ه شروع نمیشهولی اره پرستاری قبول شدم میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
mvydegih مدیر استارتر عضویت: 1404/06/27 تعداد پست: 777 با ه شروع نمیشهولی اره پرستاری قبول شدم واییی پرستارییی خداکنه من امسال قبول بشم واسه پرستاری چطوری میخوندید
moshvertahsili عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 664 با ه شروع نمیشهولی اره پرستاری قبول شدم اره ریحانه بودید ببخشیدچه خبر از پرنیان ها😂 با اینکه بُرد همیشه خوبه، ولی من با تمامِ وجودم خوشحالم که دلمو به تو باختم F🤍