2777
2789
عنوان

انشالله سر شون بیاد کثافتا

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 81 پست
دلم شکست خیلی هک شکست الهی ک خبر مرگ شو بیارن

نفرین نکن اوضاعت بیریخت میشه طرفت آدم نبوده توهم کم تجربه اصلا دیگه پیگیرش نباش که روانتو بهم میری شما تانری پیش روانشناس ومشاوره اوضاعت همینه سعی کن نیمه پرلیوان روببینی اینجوری فکرکن که اگرالان زنش بودم باخودش ومادرش چه درگیریهایی داشتم ومتنفرشوازش

اتفاقا من باور میکنم☹️☹️☹️فیک نیستداغونه و توخانواده سطح پایینی هستکه هرجور شده پی پسره اس .......ای ...

باور کن دختره فقیزه تو خونشون نون پیدا نمیشه بخوره پسره می‌ره خواستگاریش چه شرط ها نمی‌ذاره آنوقت اسی انگار مغرشو خر گاز گرفته طرف حسابی ریده بعش بعد میگه عاشقشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زمین اگه گرد بودکه تو با شوهر یکی دیگه چت نمیکردی ....شماها دیگه چه جونورایی هستید😑😑😑

زمین اگه گرد بود خدا بهش عقل میداد که طرف رو با لگد بندازه بیرون اینجا تاپیک نزنه😅😅

باور کن دختره فقیزه تو خونشون نون پیدا نمیشه بخوره پسره می‌ره خواستگاریش چه شرط ها نمی‌ذاره آنوقت اس ...

واقعاااا... همینو بگو

.بعضیا غرور و عزت نفس ندارن !!

انگار رو دست پدرش مونده اینجوری میکنه🤢

💕💕

طالع و قسمت چیه طرف حسابی ریده بعش کلی توهین بهش کرده اگه باهاش ازدواج میکرد یه ک...خل به تمام معنا ...

کاملا درست میگید 

من خواستم از لحاظ قسمت بودن یا نبودن هم بگم ، که با خواسته ها و مطالبه هایی بهم میخوره ( هر چند مطالبه های جزئی ) بعد جالبیش اینجاست برای یه دختر دیگه ، همون خواسته ها چه بسا بهتر از اون خواسته ها پذیرفته میشه و به وصال می انجامه