2777
2789

مهد کودک گفته باید همه بچه‌ها آزمایش انگل بدن منم رفتم آزمایشگاه ظرف گرفتم که نمونه ببرم ، پسرم دستشویی بزرگ کرد دیدم داخل مدفوعش کرم های ریز سفید هست ، حالا میخوام این قرص رو بدم بخوره خوب که شد آزمایش بده، لطفاً اگه اطلاعاتی دارین بگین قرص رو چندتا و روزی چندبار بخوره و بعد چند روز میتونم آزمایش بدم که جواب منفی باشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا من پرستارم ولی جرعت نمیکنم بدون مشورت دکتر اینطور سرخود قرص بخورم هرکسی درسی خونده علمی داره درضمن هر انگلی مبندازول نمیدن اول باید نوعش مشخص شه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
والا من پرستارم ولی جرعت نمیکنم بدون مشورت دکتر اینطور سرخود قرص بخورم هرکسی درسی خونده علمی داره در ...

من یبار به خانم دکتری که پیشش کار میکنم فقط علائمش رو گفتم همین دارو رو بهم داد

دوزش برای بچه‌ها بسته به سن و وزن فرق داره و حتما باید پزشک یا داروساز بگه بعضی انگل‌ها یک دوز لازم دارن و بعضی‌ها نیاز به تکرار بعد چند روز.

برای آزمایش هم معمولاً ۳ تا نمونهٔ مدفوع در روزهای مختلف لازم میشه، و بهتره قبل از دادن دارو انجام بشه چون دارو ممکنه نتیجه رو منفی کاذب کنه

همه بچه‌هایی که مهد میرن احتمال درگیریش هست و اینکه این قرص ضرری نداره فقط چگونگی مصرفش رو نمیدونم

شربتشو از داذوخونه بگیر بده بخوره   

من همیشه به بچه هام‌میدم   خودمم چند ماه یبار  دو ورق قرصشو میخورم پاکسازیه  برا جوش صورت و‌اینام خوبه 

درمان کرمک مبندازول هست 

قرص ۱۵۰میلی گرمی  و‌یکی امروز باید بخوره یکی‌رو‌دو‌هفته دیگه

ولی همه اعضای خانواده باید بخورن

زمن اینگه تمام شورت و‌شلوارهاش و لافه رخت خوابش باید با آب ۶۰تا۹۰درجه شیته بشه ترجیحا تمام لباسهای بچه

تمام خونه باید دوسه نوبت تمیز جاروکشیده بشه با جارو‌برقی حتی درز مبلها و‌ایناکه اگه تخم کرمی هم هست از بین بره

درمان کرمک مبندازول هست قرص ۱۵۰میلی گرمی و‌یکی امروز باید بخوره یکی‌رو‌دو‌هفته دیگهولی همه اعضای خا ...

برای جوش صورت درمانی دارید

ازمایش و سنو دادم نه مشکل هورمونی دارم نه کبد نمیدونم چ مرگمه