baharkhatoon0 مدیر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 76 عنوان آش نذری | مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 55 پست سلام دخترا خوبین...من برای فاطمیه آش دارم ب امیدخدا...برای ۴۰الی ۵۰نفر...ازهرحبوبات ۲لیوان عدس ۱ونیم کیلوسبزی آش ۷کیلوگذاشتم کناریه سوال...سیروپیاز ۲۰۰گرم ازهرکدوم گرفتم با۲کیلوکشک به نظرتون سیروپیاز ۲۰۰گرم خوبه؟؟سفره دارم پهن میکنم آش وکاسه ای میزارم وسط بیشتر برای همون روی کاسه هاگرفتم نه تک تکممنون این جهان باهمه خوب وبدش باتوتماشادارد،،قاب خالی مگرارزش دیدن دارد؟،.🌸❤️ 1404/08/27 | 21:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baharkhatoon0 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 76 نذرتون قبول باشهمیشه برای شفای بیماریم و حل مشکلاتم دعا کنی🙏❤️ عزیزم چشم حتما انشالله سال دیگه حاجت روابشی خودت حتی شده ۱کاسه آش درست کنی این جهان باهمه خوب وبدش باتوتماشادارد،،قاب خالی مگرارزش دیدن دارد؟،.🌸❤️
ومپایر___اعظم عضویت: 1404/07/26 تعداد پست: 2034 اخه پارسالم همین بود یه دیگ بزرگ شدنزدیک ۳کیلورشته...فقط آش نیست شوله زردو حلوا وچیزای دیگه بعد ۱۵نف ... عههه خب پس خودتون بهتر میدونید منکه تجربه ندارم منآسمانِپُرازاَبرهایدلگیرم:)✨
kosar12561 عضویت: 1401/05/25 تعداد پست: 5562 از همه حبوبات ۲ولیوان ونصفی عدس ۱کیلونیم البته ۱۵نفربچه زیر۱۰سال خوبهبعضیا حبوبات آش رو بیش از اندازه زیاد میریزن که من خوشم نمیادهمین اندازه ها خوبه به نظرمتازه بعد پختن ،حبوبات دوبرابر میشن
baharkhatoon0 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 76 خوبهبعضیا حبوبات آش رو بیش از اندازه زیاد میریزن که من خوشم نمیادهمین اندازه ها خوبه به نظرمتازه بعد ... دقیقا ب ظاهر۲لیوان بادمیکنه😂 این جهان باهمه خوب وبدش باتوتماشادارد،،قاب خالی مگرارزش دیدن دارد؟،.🌸❤️
eleza عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 26029 ممنون عزیزم ازنظرت۷کیلوسبزی آش....رشته ۳تاجعبه ۲کیلویی از دهات آوردمدراصل ۴۰مهمون ۱۵تاش بچه..من ۵۰نف ... رشته از دهات نمیدونم چقدریه😑ولی قانون آش رشته اینه یه بسته رشته نیم کیلویی ۱کیلو سبزی میخواد۱لییوان نخود ۱لیوان لوبیا نصف لیوان عدسهر رشته هم فقططط یه بشقاب بخورن ۱۰نفر میشه میانگین هر رشته برای ۷نفره دیگه خودت حساب کن خیلییی حبوباتت کمه به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
khodayashokrat عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 18815 ممنون عزیزم از نظرت...پارسال درست کردم همین قدر یه دیگ بزرگ شد البته ۴۰تامهمونه که ۱۵تابچه زیر ۱۰سال ... خوبه، قبول باشه انشالله، مارو هم دعا کن😍😍
baharkhatoon0 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 76 رشته از دهات نمیدونم چقدریه😑ولی قانون آش رشته اینه یه بسته رشته نیم کیلویی ۱کیلو سبزی میخواد۱لییوان ... رشته های دهات ۳کیلویی ممنون عزیزم زیادش میکنم این جهان باهمه خوب وبدش باتوتماشادارد،،قاب خالی مگرارزش دیدن دارد؟،.🌸❤️
baharkhatoon0 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 76 خوبه، قبول باشه انشالله، مارو هم دعا کن😍😍 قربونت محتاجیم ب دعا این جهان باهمه خوب وبدش باتوتماشادارد،،قاب خالی مگرارزش دیدن دارد؟،.🌸❤️
moping عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 501 عزیزم چشم حتما انشالله سال دیگه حاجت روابشی خودت حتی شده ۱کاسه آش درست کنی مچکرم🙏🌹
اسمان٦٣ عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 3308 استارتر اندازه هات باهم تناسب ندارنببین این لیست رو مدرسه داده برای پخت آش برای مدرسه حدود ۴۰۰ نفرش ... مال شما هم خیلی زیاده 45 تا رشته میدونی چقدر میشه مدرسه کاسه بزرگ نمیدن که کوچیک تره