2777
2789
عنوان

بچه هام

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 34 پست
والله خواهر اگر راه حلی داشتیم خودمون انجام میدادیم 😅تازه واسه من سه تان امروز کلی همدیگر رو‌زدن من ...

منم

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعیه والا چرا مشکل میذارید رو بچتون 😂من ۱۸ داداشم ۱۰ همون داستان شمارو داریم

عزیزم تنت تون سلامت

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند
اوووف خدا به دادمامانتون برسه

دو تا دختر دیوونه داشت همیشه هم‌قهر بودیم و دعوا میکردیم سرچیزای الکی خداروشکر گذشت من ازدواج کردم دگ کمتر همومیبینیم

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

خواهر برادر طبیعی همینه

واقعا بعضی وقتا انقدر کم میارم میشینم نگاهشون میکنم 31سالمه

بچه هام منم همینن متاسفانه 🥲🥲🥲

خدا قوت بده درکتون میکنم 

دو تا دختر دیوونه داشت همیشه هم‌قهر بودیم و دعوا میکردیم سرچیزای الکی خداروشکر گذشت من ازدواج کردم د ...

تنتون سلامت باشه 

خدا قوت بده درکتون میکنم

همین الان که دارم تاپیک میزنم دارن به همدیگه کتک میزنن ولی من دیگه هیچ اهمیتی نمیدم حقیقت 

به خودشون هم گفتم خودتون از خودتون دفاع کنید من حوصله رسیدگی ندارم

چون اگه بخوام به شکایتاشون جوش بدم باید یه شعبه دادگاه رسیدگی به شکایات رو تو خونه ام بیارم 

عیب ندارهبزار تا 15 سال بشن با هم جور در میان

انشالا خدا ازدهنتون بشنوه 

همین الان که دارم تاپیک میزنم دارن به همدیگه کتک میزنن ولی من دیگه هیچ اهمیتی نمیدم حقیقت به خودشون ...

دقیقا چقدر مث من هستید