2777
2789
عنوان

تجربه سزارین دوقلوهام❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 44 پست
من آرزومه دوقلو داشته باشم اما ژنش رو نداریم دو طرف دلم میخواد ای وی اف کنم

اتفاقا همزمان با من یه خانومی زایمان کرد پیش دکتر خودم میومد،به خاطر سنش و اینکه میخواست یه باره صاحب دوتا بچه بشه این کارو کرد خیلیم راضی بود

می‌گفت دیر ازدواج کرده نمیشه دوبار باردار شده سنش می‌ره بالا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا همزمان با من یه خانومی زایمان کرد پیش دکتر خودم میومد،به خاطر سنش و اینکه میخواست یه باره صاح ...

من سی سالمه 

تازه ازدواج کردم 

شاغلم 

میترسم سختم باشه که دوقلو داشته باشم 

هزینه های ای وی اف هم بالاست 

اصلا نمی‌دونم منطقی هست یا نه 

۱۴۰۲/۰۴/۰۸

جان دلم بهشون ندیده دلم براشون رفت😍😘از طرفم ببوسشون انشالله زیر سایه پدر مادر بزرگ شن نامدار باشن. ...

چشم حتما،خیلی ممنون😍

خدا دختر نازتونو حفظ کنه😍

من خیلی خانوما رو دیدم دقیقا زمانی که ناامید شدن دست کشیدن از تلاش یهویی باردار شدن چون دیگه بیخیال شدن

همون فشار عصبی و استرسش باعث میشه تاخیر بیوفته 

ایشالا که زودتر یه نی نی خوشگل میاری😍

چشم حتما،خیلی ممنون😍خدا دختر نازتونو حفظ کنه😍من خیلی خانوما رو دیدم دقیقا زمانی که ناامید شدن دست ...

آمین الهی که خدا از دل و زبونت بشنوه دوست خوش قلبم 😍😘

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

درستهکمکی هم دارین؟😁

کمک که آره ولی خب نمیشه زیادم از بقیه انتظار داشت😅

حتی خانواده خودم

از اون طرفم راستش یه حس عجیبی دارم همش دوست دارم خودم کاراشونو بکنم

زایمان کردم خیلی حساس شدم 

همش میگم نکنه یه قل رو میدم کس دیگه شیر بده مادر بدیم هی میخوام جفتشونو خودم برسم بهشون که عذاب وجدان نداشته باشم

من سی سالمه تازه ازدواج کردم شاغلم میترسم سختم باشه که دوقلو داشته باشم هزینه های ای وی اف هم بالاست ...

راستش شاغل باشی اصلا نمیشه

مگر اینکه یه نفرو داشته باشی برات نگه داره بچه ها رو،از پیشم بربیاد

سزارین دوقلو خیلی سخته،خیلی دیر برمی‌گردی به حالت عادی

من هنوز بدنم عادی نشده،درد دارم،خونریزی دارم

اینکه بخوای با این شرایط بری کار عذابه

همه فکر میکنن دوقلو داشتن انگار کارت دو برابر شه ولی ده برابره

عمیقا و از صمیم قلب ممنونم به خاطر دعای قشنگ شما❤️

قربونت برم برام دعاکن خدا شفام بده و در اخر یه نی نی  سالم و خوب هم اگه به صلاحمه بهم بده 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ایشالا که چند وقت دیگه خبر بارداریتو میدی،بچه هام سیدن به جدشون دعا میکنم برات که حاجت روا شی😍

انشالله آمین چقدر امید دادی بهم...وای قربون اون دوتا سید کوچولو بشم من آخه...دستت درد نکنه خواهری میکنی در حقم‌اسمم سمانه دعام کن به حق جدشون منم حاجت روا شم....الهی بچه های نازت همیشه شاد و سلامت باشن

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

انشالله آمین چقدر امید دادی بهم...وای قربون اون دوتا سید کوچولو بشم من آخه...دستت درد نکنه خواهری می ...

خدابزرگه،استرس و فکر و خیال دشمن آدمه

چشم حتما دعا میکنم برات،خدا یه کوچولوی خوشگل بهت بده😍

راستش شاغل باشی اصلا نمیشهمگر اینکه یه نفرو داشته باشی برات نگه داره بچه ها رو،از پیشم بربیادسزارین ...

ممنونم از بیان تجربه ت 

مادرم هست و پرستار هم میگیرم 

بعد از یکسال و خورده ای برمی گردم سرکار 

۱۴۰۲/۰۴/۰۸

ممنونم از بیان تجربه ت مادرم هست و پرستار هم میگیرم بعد از یکسال و خورده ای برمی گردم سرکار

خب اینجوری خیلی ساده تره،راستش به منم پیشنهاد دادن پرستار بگیرم ولی استرس داره،همش باید بالاسرش وایسی چون میترسی خوب نگه نداره بچه ها رو

یه چیز عجیب بگم که برای خودم پیش اومد اینکه من از هیشکی کمک نگرفتم جز مامانم، دلم نمی‌خواست بچه هامو از خودم جدا کنم کسی دست میزد به بچه هام گریم می‌گرفت البته یکم علائم افسردگی زایمان داشتم و دارم ولی خب تو بارداری دوقلو طبیعیه