2777
2789

گفت باسلام ۱۵ درصدش برمی داره پول و یه ماه بعد می ده برای همین سفارشات خارج از با سلام هست 

قبلاً ازش خرید کرده بودم پول و از طریق باسلام داده بودم الان خارج از باسلام پول و ریختم حالا نمی دونم پولم رو می خواد بخوره یا نه 

دوستان میلی جایزه دعوت داره میده 😍😍😍

ده سوت معادل110 تومان

توی بازار برو برنامه میلی گلد رو دانلود کن یا سرچ کن میلی تو گوگل

کد معرف

milli-ftei8

رو وارد کن

و هدیه دعوت بگیر

حتما کد رو بزن

milli-ftei8

milli-ftei8

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یبار اینکارو کردم......................جنسو داد بنده خدا

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

به نظرم نخوره

اونا واسطه فروشن نه تولید کننده سر این سود خاصی نمیتونن بکشن

پونزده درصد بر داره

چیز خاصی براشون نمیمونه

سر این اینطور گفته

حالا انشاالله که مشکلی پیش نمیاد

قصه من در خانواده ی شوهرم: یه گربه آروم ومهربون بین گربه ها زندگی میکردمظلوم بود گربه ها اونو اذیت میکردن هیچی نمیگفت تا بین گربه ها مسابقه شد ک کی بیشتر میتونه بدوه گربه ی مظلوم برنده شد همه با تعجب گفتن تو چطور تونستی برنده بشی اونم با بغض گفت من پلنگم.. ولی روزگار این بلا سرم آورد که بین گربه ها دارم زندگی میکنم

چی خریدی ؟ اگه قبلا ازش خرید داشتی ک حتما معتبره

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

آره

حرف فروشنده درسته منم میخواستم غرفه دار بشم شرایطش اینه ک تا شما تایید نکنی پولشو نمیدن یا ی همچین چیزایی اینکه ۱۵درصدشو برمیدارن رو یادم‌نیس ولی یادم میگفتن ک هرماه ی مبلغی رو باید غرفه دار‌پرداخت کنه

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

به نظرم نخورهاونا واسطه فروشن نه تولید کننده سر این سود خاصی نمیتونن بکشنپونزده درصد بر دارهچیز خاصی ...

فکرنکنم ۱۵درصد باشه فکرکنم هرماه ی مبلغی باید ب باسلام بدن ولی ۱۵درصد هرخرید نیس

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست