2777
2789

تا حالا دیدین بچه ها تون موقع نوشتن یک کلمه یا خوندنش بجای اینکه حرف حرف صدا بکشن قیافشو حفظ کرده باشن  و موقع  نوشتن اون کلمه یه ساعت بشینن فکر کنن که این کلمه چه شکلی بوده 

چون حفظ کرده ویادش رفته چطوری نوشته میشه و صدا نکشیده واسه خودش وحالا بلد نیس 

ممنون میشم اگه کسی میدونه بگه 

وَ اُمیدْ،قَشَنگتَرینْ باوَر اِنسانْ اَستْ🌈....

اره دختر من ۴ سالش بود کلمه ها رو حفظ کرده بود از رو میخوند

بعد موقع نوشتنش  میتونست یعنی بنویسه ؟  مثلا من هرچی بگمب هش بنویسه آب یه ساعت فکر میکنه اولش چه شکلی بوده اصلا صدا نمیکشه حتی موقع خوندن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد موقع نوشتنش میتونست یعنی بنویسه ؟ مثلا من هرچی بگمب هش بنویسه آب یه ساعت فکر میکنه اولش چه شکل ...

نوشتن نمینوشت فقط حفظ کرده بود میخوند که داخل مدرسه ها چون از حفظ بود خیلی اذیت شدم

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
ترکیب ها و نشانه ها رو نمیشناسه و تثبیت نشده که این طورهحتما ترکیب های بی معنی باهاش کار کنید مثلا م ...

همینو هم حفظ میکنه یه ساعت تکرار میکنه آبا آبا 

یا هی میپرسه اولش چیه

یا یه بار هم که بنویسه برای دومین بار از حفظ مینویسه 

بعدشم موقع خوندن کلمه صدا نمیکشه باید بهش بگی این مثلا آب دیگه از حفط میگه که اول صفحه بابا آب داد بوده همین جمله روچون حفظ کرده میتونه بخونه وهرچی جلوتر بره اصلا بلد نییس

الان من نمیدونم این حفظ کردنه وتکرار کرنه بخشی از یادگیریشون هس یا نه اشتباهه وباید صدا تونه بکشه 

چون اگه صدا بکشن هر چیزی وهرکلمه ای میتونن بنویسن وبخونن

نوشتن نمینوشت فقط حفظ کرده بود میخوند که داخل مدرسه ها چون از حفظ بود خیلی اذیت شدم

آره دقیقا خیلی سخته بعدش چیکار کردین درس شد ؟ نباید حفظ کنه یعنی؟  اگه هی چند خط بنویسه اوکی میشه؟

صدا کشی که مثل دوران ما نداران باید ترکیب و نشانه رو باهم بخونند

واقعا ؟  نمیدونستم

نشانه وترکیب یعنی چطوری باید بهش گفت 

ببخشید نفهمیدم😅

ببینید باید روی کارت نشانه و ترکیب ها رو بنویسید و بهش نشون بدید اول بتونه بخونه بعد کارت ها رو کنار هم بذارید و بهش بگی الان بخون مثلا ترکیب با رو از روی کارت نشون بدی بگو بخون بعد ترکیب را و نشانه ن حالا کنار هم قرار بده و لگو کلمه اش چی شد 

کارت های آماده هم تو بازار هستش

پایه اول سخته و خیلی صبر میخواد

ببینید باید روی کارت نشانه و ترکیب ها رو بنویسید و بهش نشون بدید اول بتونه بخونه بعد کارت ها رو کنار ...

وای ممنونم😍😍😍  خیلی محبت کردین  چقد عالی  واقعا نمیدوسنتم اینارو 

مثلا کلمه بادام از ترکیب با و دا و نشانه م درست شدهبرای نوشتن چیزی به عنوان صدا کشی ندارن

آهاااا الان بهتر  فهمیدم واقعا ممنونم 🙏🙏 

خیر ببینین الهی 💕