2777
2789
عنوان

ی سوال در مورد اینستا

132 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها .ی اتفاقی برام افتاد که مجبور شدم رمز پیج اینستا مو بدم پارتنر ام .بعدش ناخودآگاه بدون اینک اون بدونه پیج خودشم برای من بالا اومده به راحتی میتونم وارد پیجش بشم .خیلی آرزوی اینو داشتم ک ی روز بتونم برم ایسنتاش بیینم چه خبره و همینم شد الان دیدم خداروشکر هیچ خبری نیست و فقط با دوستاش کلیپ رد و بدل میکنن ..حتی از سال ۲۰۱۷ همه چت هاش بود با چند تا دختر حرف زده بود ولی چندان چیز مهمی نبود .

الان من ی تاپیک زدم در مورد اینک عشقم داره میره و قرار داره .دو سه روزی رفت شهر و برگشت و ام عذر خواست و قسم خورد ک خدا شاهده دوستم میخواسته زیر آب منو بزنه و دروغ میگفته قراری در کار نبوده .آلان این دختره ک میدونم باهاش هست ولی تو ایسنتاش هیچ اثری ازش نیست .شما راهی بلد نیستین از توی ایستا بشه به مخاطبین طرف دسترسی پیدا کرد؟؟ من باید ببینم پیش دختره رفته یا ن و این سوالم فقط میتونم از خود دختره بپرسم چون .این بهم همش دروع میگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خدایا

چی بگم

چند سالته؟

چرا دنبال می کنی این پسره رو؟؟

چندتا پیج داره؟

دین خدا آسومه،سختی هاش هم لذت بخش و چیزی که لذت بخش باشه باز طی کردنش آسون میشه...پس اگه یه ذره فقط یه ذره دین اسلام رو سخت ببینین، مطمئن باشین فریب هوای نفس و یا شیطان رو خوردین..پس به خدا پناه ببرین و برا هدایت خودتون دعا کنین و از خدا بخواین اهدنا الصراط المستقیم......برا ظهور مهدی فاطمه(عج) که سرور همه مون هست و با اومدنش، علت خلقت خودمونو میفهمیم دعا کنیم...دیگه سرگرم و سردرگم تو دنیا نیستیم اونموقع، ان شاءالله خدایا خاضعانه و با ناله و گریه، ازت ظهور آقامونو میخوام....یا امام حسین واسطه شو......برا دوستی دعا کنین که قلبا ازم درخواست دعا کرده بود و خواسته و دعاشو هم گفته بود. من دیگه اون دوست رو تو دنیا شاید روزی نخواهم دید، اما مرتب در ذهنم هست و دعاش میکنم، اگه دعام هم مستجاب شده، نمیدونم و نمی فهمم...فقط میخوام شمام هم دعا کنین خدا خواسته دلشو بده... دنیا چقدر تنگه

چی بگم اینجور ک معلومه نرفته

یعنی بادختره نرفته؟ببین هرچی حست میگه درسته گفتی فکرمیکنی بادختره قرارداشته مطمئن باش درسته چون اثری نیست چون پسرا ازاون جور مارموز هاهستن همشون لنگه همن

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

یعنی بادختره نرفته؟ببین هرچی حست میگه درسته گفتی فکرمیکنی بادختره قرارداشته مطمئن باش درسته چون اثری ...

ببین راستش این عشقم خیلی دروغ گویه ‌..من از طریق دوستش فهمیدم که با ی دختر قرار داره .میتونه به طور همزمان چند نفر رو بدون هیچ شکی مدیریت کنه ‌.ولی خیلی از خودش در زمینه دختر لاف میزنه ک همه دنبالم هستن و اینا ..رفته به دوستش گفته دوست دخترمو یعنی منو هفته پیش تو پارک دیده و باهم بودیم دوستش شات هاشو برام فرستاد ..درحالی ک من اصلا ندیدمش ..میخواست جلو دوستش کلاس بزاره ک یعنی دوست دخترم پایه اس ..الانم ب همون دوستش که من دارم ازش آمار شو میگیرم گفته ک اون دختره رو هم دیده .‌حالا اگ بخام بر این مبنا بگیرم که دیدار با منو هم دروغ گفته بود میش گفت دروغ گفته ولی اگ بخام بر مبنای پسر بودن بگیرم میگم راست گفته 

یعنی بادختره نرفته؟ببین هرچی حست میگه درسته گفتی فکرمیکنی بادختره قرارداشته مطمئن باش درسته چون اثری ...

حس خودم میگ نرفته ‌..نمیدونم چرا ولی حس میکنم نرفته ‌..باز بعضی وقتا ب شات هایی ک دوستش داد بهم فکر میکنم ک از کیفیت قرار شون تعریف میکرد و از هیکل دختره میگم شاید رفته ‌..برای خودش تموم شات ها رو فرستادم گفت بخدا دروغ گفتم چون پیش بچه ها کلاس بزارم حالا نمیدونم چیو باور کنم .فقط باید شماره اون دختر رو گیر بیارم