2777
2789

من سالی یکبار میرم خونه مادر بزرگم اینا 

خونشون باهامون چهار ساعت راهه 

مثلاً میرم یه هفته میمونم 

بنظرتون زشت نیس؟

البته بگم کل یه هفته رو اونجا نیستم 

مثلاً یروز میرم خونه خواهرم یروز میرم خونه عموم وعمه  

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

اقوام نزدیک 

🤣

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سعی میکنم جایی شب نمونم

این که آره ولی خب نمیشه که آدم خسته راه میشه 

نمیشه یه روزه همه جارو آدم اوکی کنه بره

نهایتا ۲ـ۳ روز

آره ایندفعه تصمیم گرفتم جمعه برم 

دوشنبه تعطیل برگردم 

بستگی به جو خودتون داره 

ما هفته پیش برای شام رفتیم خونه خواهر شوهرم مهمونی. ۳۰ نفر بودیم. تا فردا شب بعد شام همه موندیم. شهر دیگست ولی یک ساعت راهه. اگر نمونیم ناراحت میشن. هم خودش و هم همسرش

بستگی به جو خودتون داره ما هفته پیش برای شام رفتیم خونه خواهر شوهرم مهمونی. ۳۰ نفر بودیم. تا فردا شب ...

من فقط خونه مادر بزرگم میمونم 

مثلاخونهذخواهرم میرم ناهار یا شام خونه اقوام هم همینطور اگه دعوت کنن بعد سه چهار ساعت بازبرمیگردم خونه مادر بزرگم