2777
2789
ازاد غیر انتفاعی ؟مطمعنم تو هیچکدومش درس نخوندی این حرفارو میزنیازاد مشروطی داره کسایی دیدم بجای ۴ س ...

اتفاقا خودم هم آزاد خوندم انصراف دادم از چرت بودنش، و هم غیر انتفاعي!

استاد سَرِ امتحانات میان ترم جوابارو میزاشت جلومون😂

ولي الان ک پیام نور میخونم خيلي راضیم. بعد فکر کنم اطلاع نداري از پیام نور گلم...بیشترین قبولي هاي استخدام و ارشد ماله پیام نوره. اگه تردید داري برو بزن بیشترین رتبه ۱ هاي دادگستري وو...از کدوم دانشگاست، واست میاره. چندین ساله ک رتبه ۱ وکالت از دانشگاه پیام نوره. ما واسه هر امتحان کتاب هاي ۵۰۰ صفحه ایو میخونیم! ولي تو آزاد و غیر انتفاعي با یه جزوه جمعش میکنن! امتحانات ما هماهنگه سراسریه! هیچ ارفاق و نمره اضافه ایم در کار نیست. حضور در کلاس هم اجباریه. چون ۸ نمره دستِ استاده و بدونه حضور در کلاس و تحقیق و میان ترم اون ۸ نمره رو بهت نمیدن! بعد میاي میگي الکیه؟ پیام نور نیمه دولتیه باز‌. ولي تو آزاد خودم دیدم دوستم ب استاد پول داد بهش نمره داد😂 حداقل تو پیام نور سيستمي تصحیح میشه و خبري از اینجور چیزا نیست. یکم بیشتر تحقیق کني بد نیستاااا🤣

شاید فقط باید خودم رو ب "یه لیوان چاي" برسونم و ب هیچ چیز فکر نکنم. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ازاد غیر انتفاعی ؟ مطمعنم تو هیچکدومش درس نخوندی این حرفارو میزنی ازاد مشروطی داره کسایی دیدم بجای ...

قابله توجه شما ک میگي پیام نور هیچ دستاوردیو نداشته😉 لطفا از چيزي ک اطلاع نداريد نظر ندید، مجبور نیستید همه چیو بدونید و راجع ب چیزایي ک نمیدونید نظر بدید واقعا. یسریا ک اینجا راجبه پیام نور اطلاع ندارن ولي داخلش دارن درس میخونن، واقعا با این پیام هاي شما ناراحت و ناامید میشن. خيلي بَده اینکاراتون. حالا من باز اطلاعاتي دارم راجبه دانشگاهه خودم.

شاید فقط باید خودم رو ب "یه لیوان چاي" برسونم و ب هیچ چیز فکر نکنم.