2777
2789

پنجشنبه تولدشه می‌خوام ببرمش آتیله کیک هم میگیریم لباس ایناهم الان دارم میریم بگیرم خودم زانوم مشکل پیدا کرده زیاد نمیتونم تحرک داشته باشم شوهرم میگه نمیخواد مهمونی بدی چکار کنم بنظرتون راستی عکس از کیک هم اگه دارین بفرستید ممنون تولد یک سالگی هستش 

چخبره این همه بریز به پاش اونم برای بچه ی ساله

متوجه نمیشه اصلا همون آتلیه و کیک اوکیع

بزارین چها سالش بشه ک خود بچه هم متوجه بشه و خوشحال بشه تولد خوبه برای بچه ن اطرافیان بچه

آتلیه عالیع ک بزرگ هم بشه عکس هاشو ببینه ذوق کنه 

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️

تولدش مبارک باشههه کلی زیاد ایشالا سایه شما همیشه بالا سرش باشه و موفق باشه تو زندگیش و عاقبت به خیر 🩷

اگه بخواین حتما مهمونی بگیرید با مشکلی که برای خودتون پیش اومده خونه نگیرید بهتره چون مهمونی که خونه میگیری کار زیاد باید کنی واقعا 

بنظرم رستورانی جایی بگیرید بهتره دیگه شما کاری نمیکنید تقریبا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چخبره این همه بریز به پاش اونم برای بچه ی سالهمتوجه نمیشه اصلا همون آتلیه و کیک اوکیعبزارین چها سالش ...

چون برای دخترم گرفتم احساس میکنم در حق این ظلم میشه 🙄ایده برای کیک نداری کیک یک کیلویی اوکی هسته بنظرت 

اره بخدا سختمه ولی از یطرفم میگم گناه داره

ول کنن بابا چه گناهی داره ، اینا وسواسیه ، فقط یه عکس می مونه ، مهمونی بدتر هم خودت و خسته می کنه هم بچه رو  ، تو فصل آنفولانزا بچه و خودتو اذیت نکن

چخبره این همه بریز به پاش اونم برای بچه ی سالهمتوجه نمیشه اصلا همون آتلیه و کیک اوکیعبزارین چها سالش ...

شاید فک کنید ک بچه ۱ ساله هيچي نمیفهمه و یادش نمیاد. ولي من هنوزم تولده ۱ سالگیم رو یادمه و همیشه باعث میشه خنده رو لبم بیاد :)) نمیدونم چرا فک میکنید چون ۱ سالشه پس نمیتونه حس کنه و بفهمه...بچه ها همه چي یادشون میمونه، حتي کوچیکترین چیزا

شاید فقط باید خودم رو ب "یه لیوان چاي" برسونم و ب هیچ چیز فکر نکنم. 

شاید فک کنید ک بچه ۱ ساله هيچي نمیفهمه و یادش نمیاد. ولي من هنوزم تولده ۱ سالگیم رو یادمه و همیشه با ...

دادا ناموسا یادت میاد ؟من یادم نیست دیروز چی خوردن

چون برای دخترم گرفتم احساس میکنم در حق این ظلم میشه 🙄ایده برای کیک نداری کیک یک کیلویی اوکی هسته بن ...

متوجه نمیشن ک اگر بزرگ بشن و نگی از کجا میخاد بفهمه در حقش ظلم شده یا ن 

خودتم این حس رو نکن پول تولد  ی تیکه طلا براش بگیری حتی ی گرم ببین چقدر خوب میشه درسته طلا الان بدردش نمیخوره اما بزرگ بشه همون طلا ها کلی جلو میندازش

و همون آتلیه و عکس کافیه دگه

اره کافیه 

ن ایده ندارم من تولد بچهام. کیک هاشونو از اینستا دیدم دارم برام درست کردن

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️