2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی برای دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 4314 بازدید | 221 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه اگه مجردی نمیشه

گوگا نوشته دختران باکره سایز کوچک تر داره

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

من میترسم از کاپ همش فوبیا دارم بره داخل نتونم در بیارم:))))

فک کردی مگه دهانه رحم چقدره که این بره و دیگه در نیاد؟😂

در میاد نترس

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
فک نکنم برا دخترا باشه

اخه گوگل نوشته و من فقط دنبال اینم بگن میشه

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

کاپ و تامپون رو همه میتونن استفاده کنن و به هایمن صدمه ای وارد نمیکنه حرف منم نیست میتونی چک کنی منا ...

خدایا شکرت یکی فهمید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
منم ترسم همینه

نمیشه بابا من ۱۰ ساله استفاده میکنم

کاپ به پرده آسیب میزنه میتونی شورت قاعدگی بگیری اما خب اونم دردسر خودشو داره

کلا نوار ، کاپ ، شورت همشون چالش های خودشون رو دارن

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.
خب معلومه که میتونن ولی وقتی باکرگی برات مهمه نباید استفاده کنی

نه نوشته سایز کوچیک داره که به پرده نمیرسه

اخه گوگل نوشته و من فقط دنبال اینم بگن میشه

ن شما ریسک نکن چون اونجوری باید خیلی جلو دهانه رحم بذاری احتمال اینکه در بیاد هست ..ولی خانوم متاهل قشششنگ داخل رحم میذارش دیگ ن حسش میکنه ن در میاد

عشقممممم فقط امینم و تمام ❤️❤️❤️

اگر باکره نیستی میتونی

نوشته سایز کوچیک داره ک طولش کمه به بکارت نمیرسه 

به هایمن اسیب میزنه

😭😭😭