2777
2789
اخه دو سالو۶ماه زود نیست؟ بدون خمیر بدم بزنه؟ میترسم خمیرو بخوره

زیر 2سال بدون خمیره بعدش باید خمیرددون بزنه دختر منن خمیرو میخوره خمیر ضرر نداره ک یکم بره تو دهنش مشکلی نیست

از رویش اولین دندون 

چند ماهگی تا دوسالگی  با مسواک انگشتی بدون خمیر دندون میزدم براش 

بعدش چند ماه مسواک خالی 

کم کم که متوجه شد خمیردندون هم اضافه شد تا ۶ سالگی خودتون هم تظارت کنین 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از ۳ ماهگی مسواک انگشتی لازمهوقتی غذا خور شد خودت باید بزنی براشاگه بلد نیس تف کنه،مسواک خالی بزن یا ...

بابا کوتاه بیا سه ماهگی خیلی زوده بیچاره اینم‌که دندونش دیر دراومد

اخه بلد نیستم چه جوری؟ بعد این بچس خمیرو میخوره تو حالت عادی همه چیو میخوره

خمیر دندون کودکان بخر براش مسواک بزن.

باهاش حرف بزن بگو نباید بخوری.

خورد هم عیب نداره دوباره یه کم بزن ادامه مسواک. 

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

اخه دو سالو۶ماه زود نیست؟ بدون خمیر بدم بزنه؟ میترسم خمیرو بخوره

زود نیست؟؟

دیرم شده

دختر من از اولین رویش دندون براش مسواک میزدیم

اولش انگشتی بزرگتر که شد با مسواک مخصوص سنش.

تا ۵ سالکی هم بدون خمیردندون براش میزدیم.

ماشالله دندوناشم عالیه

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین

از همون موقع که دندون در میاره مسواک انگشتی ژله ای از دارو خونه باید بگیری 

مثل عروسک انگشتیه ، روی انگشت اشاره خودت یا پدرش باید قرار بدی دندوناشو اروم تمیز کنی با اب خالی 

بزرگ تر که شد دیگه از پوشک گرفتیش و خودش میتونست بره دسشویی کاراشو انجام بده خمیر دندون و مسواک کودک براش بخر

بابا کوتاه بیا سه ماهگی خیلی زوده بیچاره اینم‌که دندونش دیر دراومد

من نمیگم

دکترا به من گفتن بچه از ۳ماهگی مسواک انگشتی نیاز داره برای دراومدن دندوناش و خارشش عالیه

بچه شما که ۲سال و ۶ماهشه مسواک معمولی واجبه براش

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من نمیگمدکترا به من گفتن بچه از ۳ماهگی مسواک انگشتی نیاز داره برای دراومدن دندوناش و خارشش عالیهبچه ...

آها واسه دندون درآوردن نمیدونم‌چرا همیشه بچه ای دوس داشتم که خیلی دیر دندون دربیاره بعدشم سر وقتش درمیاد دیگه انقد خوشکلن بی دندونن

اگه بچت اهل شیرینی و شکلات چسبناک  نیست همون مسواک انگشتی یا حتی آب خالی هم موثره حتی اگه شیر یا میوه میخوره یادش بده یذره آب تو دهنش بچرخونه و بریزه بیرون یا اگرم اون ابو خورد مشکلی نداشته باشه و اینکه دقت کن فقط با قاشق خودش غذا بخوره چون میکروب‌های دهن بزرگترا می‌ره تودهن بچه و دندونها زودتر پوسیدگی پیدا میکنن