2777
2789
عنوان

نچرال

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 158 پست
بینیم عمله ولی بقیش نچراله😂🎀

باشه قبوله توعم نچرالی😂😂

خدایی دیگ ب خودت دست نزنیاااا

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

🖐🏻

ای جانممم 

خوشحالم برات پلنگ نیستی😂💜

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من یه نچرال نیمه زیبام

قطعااا کاملا زیبایی گلممم 😍

منالبته تا چند ماه آینده می‌خوام عملی بشممی‌خوام چشامو بکشم

نکن تورخدا ک چی بشهه 

میشه عکس چشاتو ببینم!

الان اگه من بینی مو عمل کنم عملی محسوب میشم؟؟

اره 😂 

واقعا اگ مشکل داره اذیت میشه عمل کنه حیفه گلی

منخیلی نچرالماطرافم همه ازپیر تا جوون یا بینی عمل کردن یا ابرو کاشتن و....نیاز هم دارم ولی جرات ندار ...

خوب کاری کردی همینطوری بموننن✨

اره اطراف کنم بیشتر عملینن اصلا خوشم نمیاد 

فک میکنی چی از نقاشی خدا زیباتر

من

چقد حس خوبیه میبینی هنو کساییم هستن ک نچرالن 

من هییییچ عمل زیبایی م نکردم

احسنت ب توو

واقعا بعضیارو میبینی حالت خراب میشه انقد عمل کردن 

مننننن🙋‍♀️

😍 عالی 

نچرال واقعا خوبه این چیه همه ۳ کیلو ژل زدن ب لبشونو و بینی عمل  چشا کشیده

من ی نچرال خوشگلم ولی خب افتخار نداره برام

ن عملی بودن افتخاره ن نچرال، صرفا یک انتخابه از نظرم 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
منم نچرال ولی پول داشتم یکاری میکردم

مثلا چیکار؟؟