2777
2789
عنوان

شماهم نگاه زندگی بلاگرا میکنید ی جوری میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون اون داره مفت و بدون زحمت زیاد پول درمیاره ولی من و شما با کار و تلاش و پس انداز و زحمت

بخاطر همین زور داره 

من همه شونو از دم بلاک کردم

این حجاب استایل ها که حال به هم زن ترینن از مسخره کردن دین و حجاب دارن پول درمیارن

اون کوثر مامی و نفیسه و....اشغال ترینن

من نیکا فلاحیو میبینم خوج بحالش

اوق اون چیه مگهههه.اه.بد نام ترین بلاگر و یوتیوبر همونه

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

خب بلاگر شو

ن اینکه ب بلاگر بودنش حسودی کنم

اتفاقا متنفرم ازاین کار که دیگران مو ب موی زندگیم رقت امدم خواب و بیداریم رو بدونن

من حتی الان برم مسافرت ی ماه. بعد عکس میزارم چون اصلا دوس ندارم بعضیا بدونن الان دقیقا کجام

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

نه چون اونا بخاطر یه کلیپ پنج دقیقه ای چنروز خودشونو جر دادن تا قشنگ دربیاد ویو بگیره لایک بشه بتونن امار پیجو بالاببرن 

حسرت نخورین زندگی بااسترس فشارخون تو چشم بودن زیادم خوب نیس

❤ متاهل❤

من اینستاگرام حذف کردم راااحت شدم... فقط شوآف بود.

من وسایل اشپزخونم سه برابر اشپزخونه ی شکوفه محمودی پول خورده مثلا یخچالش معمولیه ولی مال من ال جیx39 جهیزیه خریدم ولییی ب اشپزخونشم حسودیم میشه😑😑😑

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

اگه بفهمی چقدر زندگی هاشون فیک و غیرواقعیه باورت نمیشه

وضعشون رو خوب جلوه میدن ولی اتفاقا خیلی هاشون زندگی‌شون اصلا جالب نیست، از این آدما مامانم به خاطر شغلش میشناسه که میگم

مثلا طرف فقط یه گوشه ی خونه‌ش رو دکور کرده برای ویدیو، ماشین و وسایلش تو ویدیوهاش اجاره ای آن، خیلیاشونو از نزدیک ببینی بااورت نمیشه اصلا شبیه فضای مجازی نیستن و.. خلاصه اصلا نباید خودتو با اینا مقایسه کنی

چون اون داره مفت و بدون زحمت زیاد پول درمیاره ولی من و شما با کار و تلاش و پس انداز و زحمتبخاطر همین ...

حجاب استایل ها مگه دینو مسخره میکنن؟پس چرا حجاب استایلن؟

منم همرو بلاک کردم جز مری جین و کانالای ورزشی.

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

همسر یکی از بلاگر ها ، موکل من بود. زندگی شون جهنم بود.

چطور مگه.با چیزی که با نمایش میزاشتن تطابق نداشت؟

اگه بفهمی چقدر زندگی هاشون فیک و غیرواقعیه باورت نمیشهوضعشون رو خوب جلوه میدن ولی اتفاقا خیلی هاشون ...

بلاگرای معروف چی؟اونایی که محبوبن؟