2777
2789
عنوان

بو تریاک میدم🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 32 پست
برو خاله جونفردا امتحان داریبشین بخون

خوندم🙄

شما خانواده ۹۰ میلیونی منین🙂 فدای تک تک تار موهای بچه هاتونم پابوس تک تکتونم که به جاوید نامامون شیر غیرت و جرعت دادین #سپهربابا

الان بوش به لباسته رو خودت اثر گذاشته چرا میری اونجا

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی دیگه هرکی پرسید بگو یه کام زدم😂😂😂😂

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

الان بوش به لباسته رو خودت اثر گذاشته چرا میری اونجا

لباسو در آوردم

انداختمش ی گوشه 

اعصابم بهم ریخته

دو دیقه نیری بشینی

میدینن به اعصاب آدم

خونه میشه پر دود😑

شما خانواده ۹۰ میلیونی منین🙂 فدای تک تک تار موهای بچه هاتونم پابوس تک تکتونم که به جاوید نامامون شیر غیرت و جرعت دادین #سپهربابا

😑

بچه های کلاسمون که همه سیگارین 

من نتظورم معلما و اینان

حالا چرا تریاکیا

چیو چرا تریاکیا🤨

حالا چرا تریاکیا

یکی از شهرهای همین ایران خودمونو میشناسم ک رسمشونه تو عروسی ، یه اتاق دارن ازین سر تا اون سر پکنیک میزارن و تریاک میکشن، بیشترشون پیرمرد پیرزنان.

عید همون شهر دعوتیم عروسی🤣

پسره برا نامزدیش ده بیس میلیون تریاک خریده بود

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

واقعا

یک عدد پدر مادر تریاکی ام ✋️

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

اوه جدی؟😂😂

آره😅دختر عموهام میگفتن نرو تو جنبه نداری معتاد میشی😂😂😂😂

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌