2777
2789

ببینین با کلسترول و تریگلیسید بالا احتمال گرفتگی رگ قلب هس عددا رو ببینید الان عکس میزارم

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

عکسا الان میاد

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بلدین دریغ نکنین

خب کو عکسا 

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

توضیح در مورد ارتباط با گرفتگی رگ قلب:

بله، نتایج شما نشان‌دهنده دیس‌لیپیدمی (اختلال در چربی‌های خون) است که یک عامل خطر اصلی برای آترواسکلروز (تصلب شرایین یا گرفتگی رگ‌ها) محسوب می‌شود.

LDL بالا (کلسترول بد): این ذرات کلسترول اضافی را به دیواره رگ‌ها می‌برند و باعث تشکیل پلاک‌های چربی (آتروم) می‌شوند. عدد ۱۶۱.۳ شما در محدوده “ریسک بالا” (High risk) قرار دارد.

تری‌گلیسیرید بالا: سطوح بالای تری‌گلیسیرید نیز به افزایش خطر بیماری‌های قلبی و التهاب رگ‌ها کمک می‌کند. عدد ۲۲۰ شما در محدوده “بالا” (High) قرار دارد.

HDL پایین (کلسترول خوب): این نوع کلسترول وظیفه دارد کلسترول اضافی را از رگ‌ها جمع کرده و به کبد برگرداند. سطح پایین آن (۴۲.۷ شما) باعث می‌شود این مکانیزم محافظتی به خوبی عمل نکند.

نکته بسیار مهم:

همانطور که در ابتدا عرض کردم، این یک مشورت پزشکی نیست. این اعداد زنگ خطری هستند که نشان می‌دهند باید فوراً توسط پزشک پیگیری شوند. پزشک شما با در نظر گرفتن این نتایج، سن، سابقه خانوادگی، فشار خون و سایر عوامل، بهترین رژیم غذایی، میزان ورزش و در صورت لزوم، داروهای کاهش‌دهنده چربی (مانند استاتین‌ها) را تجویز خواهد کرد تا ریسک گرفتگی عروق قلبی شما کاهش یابد.

لطفاً در اسرع وقت با پزشک خود تماس بگیرید و این گزارش را به ایشان نشان دهید.

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.