2777
2789

به كسى چه ربطى داره كه فلانى چاقه يا لاغر ؟؟!!

اونى كه چاقه مگه از غذاى شما خورده ؟ يا اونكه لاغره مگه چيزى گيرش نميومده بخوره مثلا ؟؟!!!

هركسى ژنتيك و تيپيكال خاص خودش رو داره . 

چرا به اين راحتى دل ميشكنن بعضى ها ؟؟؟؟؟  تازه خيلى هم ادعاشون ميشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان یکی تاپیک زده بود لاغرا به ماها حسودیشون میشه سبزه ها به سفیدا حسادت میکنن دارن میترکن😂اینا از ...

دقيقا اينا خودشون از همه حسودتر و عقده اى تر هستن ، انقدر شعور ندارن بفهمن هركسى يه سليقه اى داره 

من کسایی رو دیدم که تو جمعی که شه چهار نفر اضافه وزن دارن در مورد اینکه ادم باید جلوی نفس خودشو بگیره و جلو شکمش رو بگیره سخنرانی طولانی داشته و به خودش افتخار کرده

من به جای اون شرمنده میشدم و واقعا بهشون بر خورد…

خیلی زشته این رفتار من وقتی ببینم کسی یکم اضافه وزن داره اصلا در موردش حرف نمی‌زنم حتی بهش اشاره هم نمی‌کنم

تازه طرف خودش اظهار نارحتی هم می‌کنه من کلی تعریف می‌کنم ازش…نمیدونم تو مغز بعضیا چیه؟؟؟؟؟

حتی پسرا جدیدا میگن دخترباید توپرباشه اسکینی بدردنمیخوره،ریدممم تو هرچی پسره ریشتون بخشکه

یا میگن چاق ها بوی بد میدن بیشرف ها،حتی دیدم دخترا هم تیکه میندازن به همجنس خودشون🙄😒😒😒

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن