2777
2789

سیکلم سی روزه واسه اولین بار اقدام کردیم

اگر باردار نشم یعنی نازام؟🥹🥹🥹😢😢😭

تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون 

خدایا خواهش میکنم اینو اورژانسی شفا بده

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دکتر به من گفت تا یه سالم طول بکشه اشکالی نداره بعد تو میخوای با یه بار حامله نشدن نازا باشی😅

شما ماه چندم باردار شدی قشنگم

ن بابا زیر ۳۰سال تا ۱سال طبیعی هستمنم تو اقدامم فعلا باردار نشدم چندسالته

من ۲۵

چند ماه اقدامین

نه عزیزم هر ماه اقدام فقط 25 درصد احتمال بارداری داره دو تا ادم سالم ممکنه تا یکسال اقدام کنن و بچه دار نشن طبیعیه همه چیز دست خداست 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
گمشو

خدایا این حالش خوش نیست یه فکری به حالش کن

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

دوتای اول سه بار که سقط شد، این یکی چهار بار

ان شا الله خدا حفظش کنه سالم بیاد بغلت❣️

نه عزیزم ربطی نداره

منو شوهر هیچ مشکلی نداشتیم ولی برا باردای اولم ۴ ماه تو اقدام بودیم.برا بارداری دومم ۶ ماه

اصلا نگران نباش. میدونم نمیتونی ولی سعی کن بیخیال باشی. استرس داشته باشی احتمال موفقیتو میاره پایین

😊
خدایا این حالش خوش نیست یه فکری به حالش کن

اگه قراره خدا کسی رو اورژانسی خوب کنه، امیدوارم اول اون بنده خدایی رو شفا بده که فکر می‌کنه درکش از سطح دغدغه بقیه بالاتره. حالام دوباره میگم گمشو چون انگار بار اول کور بودی نخوندی