2777
2789
عنوان

اونایی که پیگیر من بودید همه چی تموم شد 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6307 بازدید | 99 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شمارمو نداره کهقبلش بهم گفته بود حرف بزنیم ولی نگفت هیچی اونی که باهاش حرف زده پیام داد بهم گفت بیست ...

ببین اگه دوباره بهت پیاام داد که نمیدونم بیا جزوه بنویسیم کارفرهنگی انجام بدیم یاچی مثل همیشه سین بزن  با اون طرز همیشگیت تایپ کن و بهش بگو معزرت میخوام اقای فلانی بنده کار دارم نمیتونم بزار بفهمه چی به چیه بعدشم اگه باتو کار داشت قشنگ میومد با خودت حرف بزنه نه که فرارکنه ازت بعدشم واقعا دارم بهت حقیقت رو میگم این پسر به هیچ عنوان به هیچ عنوان ادم درستی برای ازدواج نیست کسی که ثبات احساسات نداشته باشه نتونه مثل یه مرد بیاد حرفش رو بگه و عین دختر بچه ها فرار کنه اصلا و ابدا ادم درستی نیست 

ببین اگه دوباره بهت پیاام داد که نمیدونم بیا جزوه بنویسیم کارفرهنگی انجام بدیم یاچی مثل همیشه سین بز ...

این چیزا تو کار فرهنگی عادیه 

کلا دعوا هست

به عنوان فرمانده اینا کلا دعوا میکنن 

خیلیم غیرت دارن رو کارشون مثلا  

من از این ادم توقع نداشتم 

نه فقط من بقیه هم شوکه شدن از رفتارش بامن 

ببین اگه دوباره بهت پیاام داد که نمیدونم بیا جزوه بنویسیم کارفرهنگی انجام بدیم یاچی مثل همیشه سین بز ...

اره اینجور ادما فک کنم تو برخورد زنشون با مادرشون هم نتونن مدیریت کنن انگار ضعف داره 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
اره اینجور ادما فک کنم تو برخورد زنشون با مادرشون هم نتونن مدیریت کنن انگار ضعف داره

چرا فکر کردید الان من اوکیم 

میخوام سر به تنش نباشه 

احترام منو زیر سوال برده 

ولی بقیه میگن چیز عادیه حتی مامانم

چرا فکر کردید الان من اوکیم میخوام سر به تنش نباشه احترام منو زیر سوال برده ولی بقیه میگن چیز عادیه ...

نه فک نمیکنم گلمد

نه عاذی نیست

ببین من یه برادرشوهر دارم تو حضوری حرف مهمی هم داشته باشه نمیتونه حرفشو بزنه انکار میترسع بعد پاشه میره از تو جمع بعد زنگ میزنه مثلا به همون ادما حرف مهمشو میگه بنظرت عادیه؟ تمام حرفای مهمشو انگار اعتماد بنفس نداره

الانم ازدپاج کرده هیچیو نتونست مدیریت کنه همه رو ریخت بهم با کاراش و زنش و مادرش و.....  نگم بهتره

تو مورد ایشون البته مطمین نیستم ولی اینکه حصوری نتونه حرف بزنه عادی نیست

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
نه فک نمیکنم گلمدنه عاذی نیستببین من یه برادرشوهر دارم تو حضوری حرف مهمی هم داشته باشه نمیتونه حرفشو ...

خب حرف میزنه با من اصلا اینجوری نیست حضوری 

کاری داشت صدا میزد منو حرف میزد 

دیروز جنی شد رسما 

اسی چیشده هرچی خوندم نفهمیدمیعنی همکلاسیت با یه دختره‌ست؟

نه بابا 

بهم گفته بود بیام حرف بزنه باهام من منتظر شدم دیدم هیچی نمیگه رفتم

بعد اون دختره رفت پیشش که بهشون بگه برنامه چیه 

همکلاسیمم ناراحت شد ازم که چرا من نرفتم  

نه بابا بهم گفته بود بیام حرف بزنه باهام من منتظر شدم دیدم هیچی نمیگه رفتمبعد اون دختره رفت پیشش که ...

دختر فکر کردم رفته با یکی دیگه چیزی نشده که

بعدم این پیامی که فرستادی اصلا تند حرف نزد ناراحت نباش