ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
شمارمو نداره کهقبلش بهم گفته بود حرف بزنیم ولی نگفت هیچی اونی که باهاش حرف زده پیام داد بهم گفت بیست ...
ببین اگه دوباره بهت پیاام داد که نمیدونم بیا جزوه بنویسیم کارفرهنگی انجام بدیم یاچی مثل همیشه سین بزن با اون طرز همیشگیت تایپ کن و بهش بگو معزرت میخوام اقای فلانی بنده کار دارم نمیتونم بزار بفهمه چی به چیه بعدشم اگه باتو کار داشت قشنگ میومد با خودت حرف بزنه نه که فرارکنه ازت بعدشم واقعا دارم بهت حقیقت رو میگم این پسر به هیچ عنوان به هیچ عنوان ادم درستی برای ازدواج نیست کسی که ثبات احساسات نداشته باشه نتونه مثل یه مرد بیاد حرفش رو بگه و عین دختر بچه ها فرار کنه اصلا و ابدا ادم درستی نیست
چرا فکر کردید الان من اوکیم میخوام سر به تنش نباشه احترام منو زیر سوال برده ولی بقیه میگن چیز عادیه ...
نه فک نمیکنم گلمد
نه عاذی نیست
ببین من یه برادرشوهر دارم تو حضوری حرف مهمی هم داشته باشه نمیتونه حرفشو بزنه انکار میترسع بعد پاشه میره از تو جمع بعد زنگ میزنه مثلا به همون ادما حرف مهمشو میگه بنظرت عادیه؟ تمام حرفای مهمشو انگار اعتماد بنفس نداره
الانم ازدپاج کرده هیچیو نتونست مدیریت کنه همه رو ریخت بهم با کاراش و زنش و مادرش و..... نگم بهتره
تو مورد ایشون البته مطمین نیستم ولی اینکه حصوری نتونه حرف بزنه عادی نیست