2777
2789
عنوان

مامانا جرمهای لابیای نوزاد رو هر بار باید پاک کنیم یا فقط بعضی وقتا

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 47 پست
جرم که همه دخترا میگیرن محالهمنم همیشه میشورم جرمها رو گفتم که با شستن نمیرن گاهی

واقعا جدی میگم ندیدم بگیرع شاید چون روزی چندبار بااب ولرم میشستم 

فقط پماد که میزدم گاهی یکوچولوش جم میشد همونم بااب ولرم میرفت

بااب ولرم بشور و دسکاریش نکن میسوزه 

ییااگه زیاد بود قبلش باروغنو پنبه تمیز کن که کشیدگی دسمالو پنبه اذیت نکنه پوستشو بعد بگیر زیر اب ولرم بشور 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید تمیز کنی با دستمال مرطوب،دستمال مرطوب رو بشور،حوری ک موادش بره،بعد بدن کوچولو رو تمیز من،اونا د ...

با دستمال مرطوب حتی اگه بشورم دستمال رو باعث عفونت نمیشه؟

اخه میترسم با شستن دستمال مرطوب استریل و بهداشتی بودنش از بین بره و بچه عفونت کنه

نمیدونم سوالم خنده داره یا نه

یعنی باید هر بار که خواستم پوشک عوض کنم جرم های اونجا رو پاک کنم؟با چی پاک کنم با شستن نمیرهبعضی وقت ...

اگه الان کثیفه چون اوضاع رو ندیدم برو شامپو بچه یه ذره تو دستت کفی کن بدن دخترت رو با آب ولرم و دست کفی تمیز بشور بعد خشک کن بعد خشک کردن اگه بدنش بو نداد عفونت نداره عزیزم .... انشاالله چیزیش نیست بعد این هم هر روز موقع عوض کردن پوشک بدنش رو با آب ولرم بشور و به بدنش رو آروم باز کن با دست وبا آب بشور و بد خشک کن 

هر بار؟ یا گاهی وقتا؟

فقط باید بشوریش هردفه

دستمال مرطوب مال بیرونه 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

با دستمال مرطوب حتی اگه بشورم دستمال رو باعث عفونت نمیشه؟اخه میترسم با شستن دستمال مرطوب استریل و به ...

ببین من ۳ تا دختر دارم ، دستمال مرطوب اصلا خوب نیست . هر بار مای بی بی دخترت عوض کردی ،دخترت با آب تمیز بشور ، بعدم اگه دیدی لابیا ترشح سفید داره (معمولا تا ۶ ماهگی هست بعدش کم میشه ) با دستمال خیس و تمیز پاک کن 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

دستمال مرطوب نمیخواد چون بیشتر بچه ها آلرژی پوستی میگیرن آب ولرم از همه چی بهتر هر دفه میخوای پوشک عوض کنی با آب ولرم بشور و خشک کن دو تا دختر دارم با یه پسر خداروشکر هیچوقت نه کثیف شدن نه عفونت کردن

دستمال مرطوب نمیخواد چون بیشتر بچه ها آلرژی پوستی میگیرن آب ولرم از همه چی بهتر هر دفه میخوای پوشک ع ...

خب همیشه میشورم ولی بعدش جرم ها رو که با شستن نرفته با دستمال مرطوب پاک میکنم

نمیدونم کارم درسته یا نه

خب همیشه میشورم ولی بعدش جرم ها رو که با شستن نرفته با دستمال مرطوب پاک میکنمنمیدونم کارم درسته یا ن ...

موقع شستن اگه جرم سفید دیدی با انگشتت زیر آب آروم بکش تا بره دیگه نیاز نیست دستمال بکشی عزیزم 

با دستمال مرطوب حتی اگه بشورم دستمال رو باعث عفونت نمیشه؟اخه میترسم با شستن دستمال مرطوب استریل و به ...

نه گلم،الان دیگ همه دکترا میگن دستمال مرطوب مضره،مخصوصا عطری هاش،من همین کارو میکردم دکتر هم گف اوکیه،خود همون مواد دستمال مرطوب باعث قارچ میشه،اگر با آب ولرم هر روز صبح بشوری کوچولوتو،اصلا اصلا اصلا این اتفاق دیگ نمیوفته

نه عزیزم من جرمها رو میگمنمیگم بعد از پی پی میشستی یا پاک میکردی

خب گلم منم جرم ها رو میگم میشستم با دستم تمیز میکردم اگه حالت روغنی داشت مثل اوایلی که به دنیا اومده بود با دستمال مرطوب پاک میکردم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
آخه لابیای داخلیش هم جرم میگیره چجوری پاک کنم اخه با شستن نمیره

چرا با شستن می‌ره

احتمالا خوب نمیشوری ،اون اوایل دکتر می‌گفت با پنبه خیس اونجاست رو پاک کن هیچی نمونه

بمونه عفونت ادراری میگیره 

چرا با شستن می‌رهاحتمالا خوب نمیشوری ،اون اوایل دکتر می‌گفت با پنبه خیس اونجاست رو پاک کن هیچی نمونه ...

اگه زیر آب لبه ها رو از هم کمی باز کنم که آب به همه جا برسه کافیه؟

پنبه ها همشون روش نوشته غیر استریل ،برا پاک کردن اونجا استفاده کنیم عفونت نمیشه؟

نه گلم،الان دیگ همه دکترا میگن دستمال مرطوب مضره،مخصوصا عطری هاش،من همین کارو میکردم دکتر هم گف اوکی ...

یعنی دستمال مرطوب رو بشورم و جرما رو پاک کنم  خوبه؟

لابیای داخلیش هم جرم میگیره همون که به واژن نزدیکه اشکال نداره به همین روشی که گفتی با دستمال مرطوب بکشم  اونجا