2777
2789
اشناطلافروش داری اب شده بخرتادی ماه طلا۱۳تومنه حتماگرمی دوتومن سودمیکنی پولت پقدره ؟؟؟

اره دارم آبشده بخرم یعنی؟۵میلیارده ولی اول ۳میلیارد میده بعد ۳۰روز دومیلیارد بقیش میده

مگه میشه سودروزشماره تعلق گرفته مدت زمان سپرده گذاریه سایدشماقراردادیه ساله بوده بایدماه اول حسابت ب ...

صندوق ثابت هم فرق نمیکنه من بیشتر بانک هارو تجربه کردم ضررم کشیدم من صندوق ثابت بانک شهر داشتم باچه استرسی ولی هر سری در میاری ازش کم میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه میشه سودروزشماره تعلق گرفته مدت زمان سپرده گذاریه سایدشماقراردادیه ساله بوده بایدماه اول حسابت ب ...

اشتباه من همین بود میدونستم پولش رو در میارم برای ماشین الان میفهمم باید روز شمار میذاشتم نه بلند مدت به بانکی گفتم ولی راهنمایی نکرد 

بنظرت طلا بالاتر از اینم میره؟ تا عید؟

به احتنال زیادطلا۱۳تومن رومیبینه تاعیدشایدبیشترحالاگه تو۱۳تومن خساب کنیم ۳میلیاردباگرمی ۱۱۳۰۰۰۰۰میشه تقریبا۲۶۵گرم طلااب شده بایه درصدحالایکم بالاپایین اگه طلابشه ۱۳پول شماتقریبا۳میلیاردوچهارصدمیشه حالاگه بزاری بانک باسودبهترین حالت ۲۹درصد۴ماه تاعیدتو۴ماه شماماهی سودت میشه ۷۰تومن تقریباتاعید۳۰۰چمیلیون ولی طلاتارگتش ۱۳میلیونه دلاررشدکنه ۱۵میلیونم هست طلابه صرفه تره 

۴یا ۵میلیارد پول خونمه

بزار صندوق مفید ۳۴ درصد  وابسته به بانک پاسارگاد کارتهم داره 

باید بری برنامه مفید را نصب کنی وعضو سجام باشی همونکه تو بورس عصو میشدیم این اصلا ربطی به بورس نداره ها ما اونجا گداشتیم کل پولامونو عالیه

اشتباه من همین بود میدونستم پولش رو در میارم برای ماشین الان میفهمم باید روز شمار میذاشتم نه بلند مد ...

من الان دستم اومده انقدرازبس مکاروحیله گرن فقط فکرسودبانکن موقع وام میشه جونشون بالامیاد