2821
2789
بیا رقابت بزاریم منم حس ششمی اممیتونی از خصوصیاتم بگی؟هر کی درست تر بگه برنده اس

من امسال ازدواج می کنم؟

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

منمم بازی تو آدم مودی هستی گاهی فول انرژی گاهی هم انرژی صفره صفرهبی اعصابی اما شوخ و پایه هستیدل ناز ...

امسال ازدواج می کنم؟

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بیا رقابت بزاریم منم حس ششمی اممیتونی از خصوصیاتم بگی؟هر کی درست تر بگه برنده اس

میشه مال منو بگی با کی ازدواج می کنم؟

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

نصف نصف درست گفتم حس ششمم همیشه فعال نیست مثلا وقتی یکی میخوادبیادخونمون صبحش میفهمم که میخوادبیاد ی ...

اره

خب بگو قاب گوشیم روشن یا تیره؟

نویسنده رمان عاشقانه هستم کسی دوست داشت بخونه درخواست بده 😘💝 بازی خوبه ولی نه با قلب کسی🙂💔💫من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم 💖 من عاشق قدم زدن با تو تو هوای بارونیم 🥲 ♥️باتو دارم یه حس راحت نیازی نیست به استراحت 🥰همه ی ادما دنبال استفادن😪💔 میمیرم برات واسه اون چشات 🥲💝 دلم فقط بودی تن تورووو میخواد🥺💔 جونمم بخوای میدم دو دستی فدای چشات 💝یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و بهش میرسم چون خدامودارم🤩😍 چنقانون میگم قانون یک: به هیچکس اعتماد نکن قانون دو : هیچکس جز خودت مهم نباشه قانون سه : بین غرور و زندگیت مجبور به انتخاب شدی همیشه غرورت رو انتخاب کن قانون چهار :تو تنها به دنیا میای و تنها از دنیا میری قانون پنج :صبر صبر صبر صبر صبر صبر صبر.

روشن

ترکیبیه

نویسنده رمان عاشقانه هستم کسی دوست داشت بخونه درخواست بده 😘💝 بازی خوبه ولی نه با قلب کسی🙂💔💫من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم 💖 من عاشق قدم زدن با تو تو هوای بارونیم 🥲 ♥️باتو دارم یه حس راحت نیازی نیست به استراحت 🥰همه ی ادما دنبال استفادن😪💔 میمیرم برات واسه اون چشات 🥲💝 دلم فقط بودی تن تورووو میخواد🥺💔 جونمم بخوای میدم دو دستی فدای چشات 💝یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و بهش میرسم چون خدامودارم🤩😍 چنقانون میگم قانون یک: به هیچکس اعتماد نکن قانون دو : هیچکس جز خودت مهم نباشه قانون سه : بین غرور و زندگیت مجبور به انتخاب شدی همیشه غرورت رو انتخاب کن قانون چهار :تو تنها به دنیا میای و تنها از دنیا میری قانون پنج :صبر صبر صبر صبر صبر صبر صبر.

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز