2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنظرم اگه رابطه داری باهاش همینطوری باهاته ازت خوشش میادولی یه مدت طول میکشه تابهت پیشنهادبده

مرسی از جوابت عزیزم ، نه هنوز باهم در ارتباط نیستیم، یه بار ردش کردم میخوام دوباره بیاد ولی نشونه میفرسته که چکم میکنه، چه حسی ازش میگیری؟

بنظرتون نینیم دختره یا پسر

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به پرواز کردنسوسک بالدار که دقت کنی، یه جوریه انگار خودشم پشماش ریخته از اینکه بال داره🤭🤭کابری اول دی ۹۸ بود...میشه برای حل مشکلات خانوادم صلوات بفرستین🥺

واقعا حس شیشما درست میگن؟! با چشاتون دیدین؟

ببین درستم بگن همچیو درست نمیگن یک سری چیزارو میگن 

مثلا من یکیو حتی اسم خودمو مامانمم گفت 

یعنی مثلا تعداد حرفشو درست گفت حروف داخلشم درست حدس زد ولی به اشتباه گفت اکسم تو رابطس

یا مثلا همینجا یک نفر کل شخصیت و ظاهرمو دقیق درست گفت ولی یک پیش بینیش از اینده اشتباه بود

ببین درستم بگن همچیو درست نمیگن یک سری چیزارو میگن مثلا من یکیو حتی اسم خودمو مامانمم گفت یعنی مثلا ...

اهان جالبه 

خب من خواستگار دارم و این چند روز عینن یه نشانه هایی دیدم که بله همه چی اوکی پیش میره اخرش

الان به نظرت از حس شیشما هم بپرسم؟ مسخره نیست؟

انشاالله همه به خواسته هاشون برسن منم به خواسته ی قشنگم و هدف هام...دعا کنین برام..:)