2777
2789
عنوان

رنگ سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 36 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو سایتا بگرد دنبال عکس اتاق کودک کلی ایده میده بهت. من هنوز باردار نیستم اما اتاقشو تو ذهنم دو سه س ...

ای جان.ایشالا به زودی مامان یه نی نی خوشگل میشی

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

سه ماهه اول رو به سلامت بگذرون بعد برو دنبال اینچیزا..سه ماهه دوم ادم اصلا سنگین نیست.میتونه بره خرید جای بچه هم سفت شده.خطر سقط هم کم شده...بهتره

ولی اگه از ذوق نمیتونی صبر کنی اون یه چیز دیگه س...

من رنگ اسپرت سورمه ای..میپسندم ترکیب سورمه ای و قرمز..خاله شوهرم برا دخترش این رنگ گرفت عاااالی بود

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
سه ماهه اول رو به سلامت بگذرون بعد برو دنبال اینچیزا..سه ماهه دوم ادم اصلا سنگین نیست.میتونه بره خری ...

ذوق که دارم اما بیشتر میترسم یکم بگذره نتونم راحت برم بگردم.شاغلم هستم.حالا اگه میگی سه ماه دومم میشه صبر میکنم اونموقع میرم 

تهران خیابون بهار فک کنم سیسمونی داره. 

آره اما بهار قیمتاش خیلی بالاست

تخت دو منظوره چجوریه؟ساعت تو سیسمونی؟! ببخشیدا باز سوال میپرسم .تجربه ندارم خب😀😊

اونجا با تخت و کمد یه چراغ دیواری اشانتیون دادن ساعت ستش هم داشتن دیگه ما خریدیم

البته گرون دادن ساعت رو پنجاه حساب کردن اما تو تل گرام ارزونتر دیدم

تخت دومنظوره رو سرچ کن عکساش میاد

تخت نوزاده که بعدا بزرگ تر میشه و برای نوجوانیش هم قابل استفاده هست

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷
اسم مدلتون چی هستش و این که کی خریدین؟

اسمش رو یادم نیست

زمستون خریدم

اما من اینو انتخاب کردم خانمه گفت خیلی مدل پرطرفداریه و ارزون ترین مدلمون هم هست

بعدش دقت کردم دیدم مدلای دیگه ش همه چهار اینا در  میاد ولی خدایی این شیک تر بود

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷
ذوق که دارم اما بیشتر میترسم یکم بگذره نتونم راحت برم بگردم.شاغلم هستم.حالا اگه میگی سه ماه دومم میش ...

اره عزیزم..سه ماه اول استراحت کن مخصوصا شما که شاغلی بیشتر باید از کارای دیگه ت بزنی و استراحت کنی تا جای بچه ت سفت بشه..تا 12 هفتگی خطر زیاده..

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹