2821
2789
ای آنکه به نامِ وطن افتاده به جانِ منخود بیوطنی، ورنه چه داری به زبانِ من؟انگ بی وطنی برای من به هیچ ...

تو گفتی جالبه اونا رو دشمن میدونن منم گفتم نکنه از خودشونی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کی من گفتم بی وطن چی میگی

اینکه میگید بنده افغانی ام

و شما ایرانی انگ بی وطنی نیست؟

بنده اصلا بحثی با شما ندارم

بدهکارم شدم .

بیزینس گرل💸،عاشق ادبیات📚،دلباخته موسیقی اون قدیما قدیما🌚خرد بهتر از هرچه ایزد بداد،ستایش خرد را به از راه داد!🌱✨🎨فردوسی بزرگ،شاهنامه📚❤️ 💍Marriedاین اکانت در مهر ماه ۴۰۴ به من واگذار شده و تاپیک های قبل اون به من مربوط نیست.

اینکه میگید بنده افغانی ام و شما ایرانی انگ بی وطنی نیست؟بنده اصلا بحثی با شما ندارم بدهکارم شدم .

گفتم شاید اینجورید که دشمن نمیبینید باشه ولی بازم ببخشید

گفتم شاید اینجورید که دشمن نمیبینید باشه ولی بازم ببخشید

نیازی به تکرار دوباره عذرخواهی نیست.

جواب تونو قبلا دادم.

بیزینس گرل💸،عاشق ادبیات📚،دلباخته موسیقی اون قدیما قدیما🌚خرد بهتر از هرچه ایزد بداد،ستایش خرد را به از راه داد!🌱✨🎨فردوسی بزرگ،شاهنامه📚❤️ 💍Marriedاین اکانت در مهر ماه ۴۰۴ به من واگذار شده و تاپیک های قبل اون به من مربوط نیست.

@ماه_بانو__ سلام عزیزم یبار گفتی شوهرم باید حداقل ۱۰۰ داشته باشه منم گفتم آرزو برحوانان عیب نیس تو ن ...

اشکال نداره عزیزم❤️

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

@fatemeha21 سلام عزیزم یبار تو ی تاپیکی گفتی بچه رو بزن به یکی پرو میشه منم گفتم ی عدد روانی مشاهده ...

بخشیدم.شمام ببخش منو.

ولی حضرت عباسی از کجا پیدا کردی اونو تاپیکو و حرفی که تو زدی و من زدم؟چجور؟😅

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

@miss_zhina سلام عزیزم یبار تاپیک زدی میخوام عکس بزارم منم نوشتم دیونه اید زود عکس میزارید پاک میکنی ...

سلامم عزیزم فدای سرت🤍🤍

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻