@maman3gol سلام عزیزم میگم من یبار خودم تند بودم خیلی با تو تند حرف زدم تو اومدی گفتی از این تاپیک ها نزنید ممنوعه منم گفتم توم حتما از خودشونی ببخش لطفا
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
بیزینس گرل💸،عاشق ادبیات📚،دلباخته موسیقی اون قدیما قدیما🌚خرد بهتر از هرچه ایزد بداد،ستایش خرد را به از راه داد!🌱✨🎨فردوسی بزرگ،شاهنامه📚❤️ 💍Marriedاین اکانت در مهر ماه ۴۰۴ به من واگذار شده و تاپیک های قبل اون به من مربوط نیست.
گفتم شاید اینجورید که دشمن نمیبینید باشه ولی بازم ببخشید
نیازی به تکرار دوباره عذرخواهی نیست.
جواب تونو قبلا دادم.
بیزینس گرل💸،عاشق ادبیات📚،دلباخته موسیقی اون قدیما قدیما🌚خرد بهتر از هرچه ایزد بداد،ستایش خرد را به از راه داد!🌱✨🎨فردوسی بزرگ،شاهنامه📚❤️ 💍Marriedاین اکانت در مهر ماه ۴۰۴ به من واگذار شده و تاپیک های قبل اون به من مربوط نیست.
@ماه_بانو__ سلام عزیزم یبار گفتی شوهرم باید حداقل ۱۰۰ داشته باشه منم گفتم آرزو برحوانان عیب نیس تو ن ...
اشکال نداره عزیزم❤️
اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ، که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️. از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️