2777
2789

اینکه تا الان هرکس از زندگیم رفته، پشیمون برگشته

نه اینکه از ناراحتی بقیه مغرور باشما، منظورم اینه که هیچ‌جا نتونستن کسیو پیداکنن که براشون مثل من باشه 

بعد اینکه یسری شبایی رو تنهایی صبح کردم که شاید خیلیا دووم نمی‌آوردن که اون شبو بگذرونن 

تو باز خواهی گشت .... مهربان تر از همیشه؛.                                  در شبی از تاریخ که                                                         این عشق دیگر نبضی نخواهد داشت....                          تایپکای قبل از ۱۴۰۴/۶/۲۰ متعلق به من نیست و گردن نمیگیرم😂🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب من میگم به خونی که توی رگهای منه. و هم از پدر و هم مادر  از  دختر و پسرعموی پیامبر وشش تا امام به ارث بردم

واقعا افتخار میکنم گه از اولاد نسل رسول الله هستم

هرچند در خرابه زندگی میکنم

فعلا بچه دار نشدم

مادرشوهر بسیار بدجنسی دارم

پدرشوهر پول پرستی دارم 

اما شوهر خیلی خیلی خوبی دارم که از شانسم عاشق اجداد منه.و البته در اخلاق و همه چی از من سرتره

یه مامان  آینده که قراره به زودی باردار بشم🫄🏻👌😍

البته اگه از خودراضی بودن رو نسبت ندید به من!من به اخلاقم برخوردم با مردم روابط عمومی قوی + تن صدای ...

جمله اول مربوط به ۹۰ درصد ادمای خود راضیه دقیقا

البته که خب بیشتر آقایون خودراضی هستن 

تینا tt

به شخصیتم مینازم

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

به شخصیتم مینازم به همه چیم‌مینازم

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏