خانواده خودمون متوسطه از نظر مالی .. یکی از خانواده های اطرافمون خیلی پولدارن واقعااا پولدارن. ولی آرامش ندارن همیشه دعواس تو خونشون ، بنظرتون پولدار بودن به هر قیمتی می ارزه؟ وقتی اینارو میبینم همش به این فکر میکنم اگر روزی بخوام ازدواج کنم عشق و علاقه رو اولویت قرار بدم نه وضعیت مالی طرفو
پول همه چیزه اینو منی بهت میگم که با عشق ازدواج کردم
پنجاه درصد ماجرا پوله پنجاه درصد دیگه اخلاق رفتار خانواده شخصیت شغل و.... کاملا قبول دارم این حرفمو چون همه اینا باشه پول نباشه عشق دوست داشتن اعصاب و رفتار اخلاق خوب احترام ازبین میره
پنجاه درصد ماجرا پوله پنجاه درصد دیگه اخلاق رفتار خانواده شخصیت شغل و.... کاملا قبول دارم این حرفمو ...
آره اینم هست تعادل خوبه
🌱گاهی نمیفهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»
خب منم داداشم یه دانشجو میخواد زن بگیره تقریبا همه چیزو فعلا بابام بهش داره میده توقعات باید کم کرد ...
عزیزم ایشالا بهترینها نصیبتون میشه ، ولی مثلا من وقتی به خودم نگاه میکنم توی این سن بابام یه خونه بهم داده همش به این فکر میکنم چرا باید یه پسری که انقد زحمت میکشه نتونه به این راحتی خونه بخره و یکی دیگه باباش بهش بده بدون هیچ زحمتی ، همش میگم اون پسر بیشتر از من نیاز داره به این خونه ، خیلی ناعادلانه است
عزیزم ایشالا بهترینها نصیبتون میشه ، ولی مثلا من وقتی به خودم نگاه میکنم توی این سن بابام یه خونه به ...
ممنونم عزیزم
ببین دنیا ک همینه هیچش عادلانه نیس ولی خب دیگه هرکی یه سر گذشتی داره شخصا برادر شوهر دارم دخترش همسن منه سبک زندگی شون مدلیه ک هیچی ندارن هیچییییی فقط لباس و گوشی خوب شوهر من سنش کمتره اینقدر از هشت سالگی زحمت کشیده ک باباش صاحب خونه کرده تازه ده ساله زحمت میکشه برا خودش در صورتی ک اون خدابیامرز بیشترین پول درمیاورد تمام بچه ها و زنش خودش اینقدر توپ خرج میکردن آینده خودشون و بچه براشون بدرک بود تهش اصلا پسراش راه سالمی ندارن شوهر منم ک راهش راسته زندگی خوبی داره اینقدر زحمت کشیده چون یه دست صدا نداره یک سوم زحمتش رو داره همه جا حقش خورده شده یا نتونسته کاری کنه چون یه دستی بوده کمکی نداشته یا حتی پنجاه درصد گرون تر زمین خریده چون همسایه باباش باشه اون پولی ک توشهر باید زمین میخرید تو روستا خریده این خونه الان سه تومنه اگه تو شهر بود شش تومن بود حتی به وابسته خانوادش ضربه هم خورده خیلی جاها بخوام بگم از فداکاری هاش زحمت هاش برا خانوادش افسردگی میگیری ولی اونا عاشق و دل خسته یه معتاد دزد مفنگی هستن 🙂اون عزیزه اون خوبه اون بهترینه فقط موقعی ک بچشون لازم دارن تنها کس شون شوهر منه مگه جز شوهر من کیو دارن