2777
2789

یک خانم دیگه اومد تو تاپیک بهش گفت

من چون برادر داشتم و لذت  برادر داشتن را چشیدم دلم نمی خواد دخترهام را از  نعمتی که نصیب خودم شده بوده محروم کنم چون دخترهام بهم گفتن  زبل کی بودی؟؟ خودت چهار تا برادر داشتی حالا نمی خوای برای ما  پسر بزایی؟

هر دو دنبال آی وی اف بودن

تا درودی دیگر  بدرود 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خببده خوبه اومدی خبر بدیمنظورت چی بودقصه گفتیچی شد

هدف مشترک با دلایل مختلف

یعنی یکی میگه  چون  برادر نداشتم 

اون یکی میگه  چون  برادر داشتم 

مسخره است

اینا توجیه های الکی است

هر کسی یک جنسیتی دوست داره

نظر خودم اینه که توی این موارد خدادادی آدم دخالت نبره بهتره ولی این که آدم دلش بخواد پسر یا دختر داشته باشه موردی ندارد و حتما هم به معنی ضد زن یا پسر پرست بودن نیست

هدف مشترک با دلایل مختلفیعنی یکی میگه چون برادر نداشتم اون یکی میگه چون برادر داشتم مسخره استاین ...

این ک یکی بچه پسر دوست داشته باشه ایرادش چیه ؟

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

هر کسی یک جنسیتی دوست دارهنظر خودم اینه که توی این موارد خدادادی آدم دخالت نبره بهتره ولی این که آدم ...

خوب  روشون نمیشه  بگن  خودشون پسر می خوان چه بهانه های الکی ای جور می کنن یعنی اینکه دخترهام بگن  چرا برای ما پسر نزاییدی عجیب ترین چیزی بود که دیدم

خوب روشون نمیشه بگن خودشون پسر می خوان چه بهانه های الکی ای جور می کنن یعنی اینکه دخترهام بگن چر ...

عجیب نیست من خودم سه تا برادر دارم ولی از خودم کوچیکرن بچه بودم یکی از حسرت های بزرگ زندگیم این بود که کاش برادر بزرگتر داشتم البته الان دیگه کمبود برادر بزرگتر رو حس نمیکنم چون یکی از برادرام مردی شده ماشاالله