2777
2789
عنوان

حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 29 پست
کارش از لحاظ اخلاقی پسندیده نبوده ولی خب غیرمنطقی هم نیست صمیمیتی نداشتید

بابا  ی آدم غریبه هم ببینه جا نداره میاره تو خونه 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد شما میگی کلا ارتباطی نداری باهاشون از طرفی جلو همسرش اگه داشته باشه ضایع میشه ک خانوادت فقط وتی ...

ن بابا شوهرش آدم خوبیه 

خب چه اشکال داره ی شب میزبانی کنی 

عزیزم تو زندگیش ک نیستی بدونی هر کسی سبک متفاوتی داره همه ادما ی جور نیستن

درسته 

ولی این قدر رک بودن هم خوب نیس

من بودم نمیتونستم رد کنم 

جای شما و دختر عموتون عوض میشد چه رفتاری میکردید واقعا ادمی رو که نمیشناسید میارید خونتون ؟

آره زمان اربعین شهرهای مرزی خیلی از اینکارها میکنن 

آره من بودم می آوردم 

ن بابا شوهرش آدم خوبیه خب چه اشکال داره ی شب میزبانی کنی

یکی از فامیل هامون هر وقت عروسی میرفتم  یا عزداری منو تحویل نمیگرفت حتی سلام نمیکرد ولی خواهرم که بزرگتر بود سلام میکرد شدید تحویل میگرفت من از این بابت خیلی دلخور بودم ولی به روش نمیاوردم تا اینکه کارش به من افتاد یه مراسمی همو دیدیم خیلی گرم گرفت سلام و احوال پرسی راستش کارش مستقیم به من مربوط نبود ولی میتونستم به شوهرم بگم به واسطه اشنا کارش حل کنه اون روز عذرخواهی کردم گفتم نمیتونم

آره زمان اربعین شهرهای مرزی خیلی از اینکارها میکنن آره من بودم می آوردم

خب ببین دختر عموتون شما را میشناسه اون زائرین مناطق همو نمیشناسین به عشق امام زائرین مهمون میکنن دخترعموتون از شما هیچ مهر و محبتی ندیده چه انتظارو توقعی دارین.با فامیل تون ارتباط داشته باشین صله رحم کنید دو روز دنیا گندش نمیارزه

کاش انقدر زمونه خوب بود و ادم خوب مونده بودن مثل قدیم‌میشد در خونتو روی همه باز کنی

خب بنده خدا مهر و محبتی ندیده منم فامیلم سال تاسال نه تماسی نه پیامکی نه صله رحم چه فایده یه شب بیاد خونه ام بخوابه بره .بره حاجی حاجی تا مکه😐

خب بنده خدا مهر و محبتی ندیده منم فامیلم سال تاسال نه تماسی نه پیامکی نه صله رحم چه فایده یه شب بیاد ...

راستش منم حقو به دختر عموشون میدم  از ادم هابی که قدرت و مهارت نه گفتن تو شرایطی که لازمِ  رو دارن خوشم میادولی خودم‌ این مهارت رو ندارم  

ولی میگم کاش بدی ها انقدر زیاد نشده بود که راحت میتونسیم به هم اطمینان کنیم   و کسی قصد سو استفاده از مهربونی مردم رو نداشت الان خیلی وقت ها دلمون میخواد کمک کنیم اما از بس دوز و کلک دیدیم اعتماد کردن سخت شده