2777
2789
نفهمیدم گلم ۱۸ هفته بود،خیلی سخت بود غمش تموم نمیشه

قشنگ بشین غمت رو تشریح کن

جزء به جزء

نریز توو خودت ...

نگو تحمل کنم،صبوری کنم

تو داغ دیدی

طغیان کن

ولی تمومش کن

سوگواری کن،ولی تموم کن

مثل من نمون توو سوگ

افسردگی کمرتو تا میکنه

خدا دوباره بهت بچه میده

آره خیلی درک میکنمبا خودم میگم من اگر حامله هم بشم دیگه فقط ترس و اضطراب برام میمونه،هیچ ذوق و انگیز ...

منم تا ماه 5 کوفتی تموم شد ذوق خاصی نداشتم حتی هیچی هم نخریدم هنوز سیسمونی تازه مبخوام شروع کنم بخرم 

تازه همش استرس داشتم به بقیه گفتم باردارم اگه باز چیزی بشه باز حرفای بقیه شروع میشع 

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگ بشین غمت رو تشریح کنجزء به جزءنریز توو خودت ...نگو تحمل کنم،صبوری کنمتو داغ دیدیطغیان کنولی تمو ...

عزیزم🥺

چقده سخته،تا سرت نیاد نمیفهمی

بله درسته

من به خاطر دخترم غمم سنگین تر هم بود،دخترم هنوزم گریه میکنه،هر جا میریم بچه های کوچیک رو بغل میکنه با چه ذوقی،همش آروم تو خلوت هاش گریه میکنه نمیزاره من بفهمم چون میدونه من خیلی غم دارم واقعا تمام سعیم رو کردم نفهمه چقدر داغون شدم،هربار که اسم بچه میاره قلبم تکه تکه میشه،خیلی آرزو داشت و دعا میکرد خدا بهش خواهر بده،انقدر خوشحال بود و آرزوها داشت براش،اون روز دیدم تو دوربین برای خواهرش فیلم پر کرده داره خونه رو براش توضیح میده که قراره بیای اینجا با ما زندگی کنیم و ... دخترم عااااشق بچه هاست

افسردگی داشتم بله اما زود اقدام کردم باز باردار بشم چون بعد سقط میگن زود ادم باردار میشه تا موقعی که ...

عزیزم چند وقت بعد کورتاژ اقدام کردی باردار شدی؟قرص ویتامین چیزی میخوردین بعد سقط خودت و شوهرت؟

سقطی که در درون اتفاق میوفتهاول مادر رو میکشهبعد جنین رو

اون احساس رو میخام بدونم. چجوری میشه؟ من مادر نشدم ولی اصلا این مورد رو درک نمیکنم ک چجور میشه ادم دلش برای چند سلول ک حتی قابل رویت نیست دلش تنگ بشه

چه سخته بله درست میگید ولی این حال حالا حالا ها خوب بشو نیست

من هم تجربه سقط داشتم

تا ماه ها،نصف شب بیدار میشدم

گریه میکردم

خدا میدونه چقدر درد آوره

و چون سقط بوده،حالاتت برا بقیه مبهمه

و تو از درون متلاشی میشی

اون احساس رو میخام بدونم. چجوری میشه؟ من مادر نشدم ولی اصلا این مورد رو درک نمیکنم ک چجور میشه ادم د ...

منظورم اینه ادم دلش برای مادر شدن تنگ میشه یا تو ذوق ادم میخوره که نیست؟ یا واقعا ب بچه حس دارین

من اومدم نظرتون رو بدونم چطور میشه جنینی که ندیدیش سقط بشه و بعدش ناراحت بشی؟ میشه احساس درونیتون رو ...

مادری یعنی عشق میریزی به پای اون نهال کوچولویی که میاد تو خاک دلت رشد میکنه بهت چنگ میزنه برای زنده موندن

الهی هیچوقت تجربه نکنی،این عشق تموم شدنی نیست،هیشکی جای او رو برات پر نمیکنه،تو وجودت بزرگ میشه،هر روز احساسش میکنی،هر روز آرزوش میکنی،قربون صدقه اش میری،منتظرشی بیاد

من که دیدمش بعد به دنیا اومدن یه عروسک کوچولو بود یه آدم کوچولو که جون داده بود،مثل یه عروسک خوابیده بود،همین عروسک کوچولوهایی که دختر بچه ها دستشون میگیرن

فرقی نداره دیده باشیش یا نه،اون برای همیشه تکه ای از وجودته

اون احساس رو میخام بدونم. چجوری میشه؟ من مادر نشدم ولی اصلا این مورد رو درک نمیکنم ک چجور میشه ادم د ...

توو این مدار قرار نگیر

کنجکاوی ت کار دستت میده

همسایه ما هی سقط میکرد

من هی پیگیر بودم

سر خودم اومد

عزیزم چند وقت بعد کورتاژ اقدام کردی باردار شدی؟قرص ویتامین چیزی میخوردین بعد سقط خودت و شوهرت؟

تا 1 ماه و نیم رابطه نداشتیم من خونریزیم طولانی شد تا 2 هفته خونربزی داشتم.بعد از 1 ماه که از سقط جنین گذشت رفتم آزمایش ها و دادم ابنسری زیر نظر دکتر اقدام به بارداری کردم

حدودن از فروردین تو اقدام بودیم و من  خرداد باردار شدم  دیگه 

داروهایی که دکترم میداد رو مصرف کردم 

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

منظورم اینه ادم دلش برای مادر شدن تنگ میشه یا تو ذوق ادم میخوره که نیست؟ یا واقعا ب بچه حس دارین

به بچه حس داری خیلی خیلی خیلی زیاد

اینم لگم من خیلی عاطفی هستم

تخت های بغلیم اندازه من ناراحت نبودن،اصلا اشک نریختن،من باهاش تنها بودم خودم به دنیا آوردمش نخواستم کسی کمکم کنه،کلی نگاش کردم و گریه کردم و ازش خداحافظی کردم و به خدا سپردمش،هنوزم دایم براش دعا میکنم