2777
2789

خانما صبی با شوهرم سر به موضوعی حرفمون شد .ینی یکی از زنای اقوام به شوهرم تو پیام گفته بود عشقم زنه هم کسی نیس که بخوام رو منظور بدی حرفشو برداشت کنم زن داداششه ولی خب من ناراحت شدم مدام یا بهش میگه عشقم یا میگه دوست دارم و این حرفا .منم بهش گفتم خیلی ناراحت شدم یه جوری رفتار کن که دیگه نبینم اینجوری میگه بهت خلاصه بحثمون بالا گرفت و سیلی بدی بهم زد خیلی از دسش ناراحت شدم .

الان داشتم پیامای صبح و میخوندم دیدم واقعا ظوهرم خوب باهام حرف زده همش قربون صدقم رفته و معذرت خواهی کرده ولی خودم سلیطه بازی دراوردم .

الان همظ یه دلم میگه بهش پیام بدم عذرخواهی کنم یه دلم میگه محلش نزارم تا به گوه خوردن بیوفته .

چیکار کنم؟

ولی خب هزاران بار زن داداشش که همون حاریمه با ظوهرم شوخی های بدی کرده که ناراحت شدم و شوهرم میگه خانواده ما اینجوریه ولی خب منم رنم ناراحت میشم تازه ورا بهم سیلی زد الان خیلی حس بدی دارم هر چی فکر میکنم میبینم میتونستم خیلی بهتر این موضوع رو حل کنم ولی تو عصبانیت رفتارای بدی کردم هم من هم اون .

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلامخوبین؟ببخشید با حرفهام ناراحتتون کردمعذرخواهی میکنم

سلام ممنون نه بابا چه ناراحتی ناراحت نشدم

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

شما خیلی خانوم محترم و با شخصیتی هستین...نباید اونطور میگفتم

نه به خدا ناراحت نشدم اصلا .

ممنون نظر لطفتونه ولی ناراحت نشدم