2777
2789
عنوان

خیلی دلم می خواد باحجاب بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 77 پست
همینکه جوری لباس بپوشی ک مو ها و بدن یا مچ دست و پاتون دیده نشه خودش حجابه چادر نپوشین هم عیب نداره

آره می دونم اما دلم می خواد به مرحله ای برسم که چادر هم بپوشم چادر ارج و قرب بالایی داره یادگار حضرت زهراس

کاش منم بتونم سرم کنم🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم

چرا که نه

حال و هوای زیبات رو خریدارم

بسیار دلچسب و زیباست

من از حجابم و پوششم لذت میبرم

و واقعا اینو یه جهاد قشنگ و رویایی میبینم.... و جز افراد با حجاب با نیت الهی، اینو کس دیگه ای درک نمی کنه

امیدوارم همه چادریا قدر چادرشونو بدونن و هر بار ک سر کنن لذت ببرن

همه دارن ور میارن تو میخوای سر کنی؟؟؟ بشین پادکستای علمی گوش بده تحلیل اسلام توسط بریان راچر گوش بده بعد تصمیم بگیر 

طبق علم و گفته های یکی از دانشمندان ناسا ک اتفاقا ایرانی بعد مرگ جایی نمیری از ذرات جهان تشکیل شدی و ور جهان باقی میمانی اگ خاکستر مرده زیر میکروسکوب ببری همون پروتون الکترون نوترون هایی تشکیل شده ک لحظه مهبانگ تشکیل شده حرفام کاملا علمیه 

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
شما قسمتی راجب عذاب حجاب اونجا دیدین؟

یه قسمت دختر خانمی بود که حضرت زینب گفته بود حجاب بگیره هنوز مانتویی بود ولی حجاب داشت میگه قبلا پیش نامحرم با لباس کوتاه میرفتم فک کنم منظورش دامن بود چون تا رانش نشون داد

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

پرسیدن داره عزیزم؟ شروع کن از همین امروز قرار بزار با خدا اذان داد جانماز پهن کن کم کم روسری شالتو ب ...

آره شروع می کنم از امروز 

قلبا دلم می خواد شروع کنم

مرسی بابت حرفات🌹

من همه واجبات میتونم رعایت کنم جز حجاب البته سال و اینا می‌زارم ولی موهام استایل میکنم جوری نیست بدن ...

اگه امروز فردا کنیم عمر میگذره

باید یه وقت مشخص کنی

مثلا بگی الان امروز برنامه میریزم که کی برم بازار به قصد خرید عبا و بری و بخری

و بعد لذتشو بچشی