2777
2789
عنوان

بیاااااید

| مشاهده متن کامل بحث + 2396 بازدید | 294 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هم ملکع بسه خدا لعنتت کنه با این تاپیکت بیا گزارش کنیم بترکه این لکه ننگ

🤣🤣🤣🤣🤣نززن حاجی هیچکس نیومد خودمون بودیم فق🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

🫡🥰😍😘😘😘 اول صبح با پیامت انرژی گرفتم 🥰

ماشاالله خیلی خودت و عشقت به هم میاید

😁😁وای ممنون چقد خوشحالم کردی 😍🌹

الهی همیشه خوشحال باشی دوست مهربونم روزت پر از انرژی خوشگلم

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

ماشاالله خیلی خودت و عشقت به هم میاید😁😁وای ممنون چقد خوشحالم کردی 😍🌹الهی همیشه خوشحال باشی دوست ...

فداآاایتو بشممم شما خودت حتمی خوشگلی ک منو خوشگل میبینی خانومییی🥰😍😘🤩قللونتتتت بللم عزیزمییییی اره بخدا خوشحال شدمم🥰😍😘🤩 فدااااتم😘😘

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

فداآاایتو بشممم شما خودت حتمی خوشگلی ک منو خوشگل میبینی خانومییی🥰😍😘🤩قللونتتتت بللم عزیزمییییی ار ...

😘😘✨🌹

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

خب عنتر هی بروز میشه میان میخوونن دیگ هموو آبرو نداشته هم میره

ما کی عابرو داشتیم ک این دومی باشه خره 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣نبابا کسی نیومد تاپیک من الان تاپیکای دیگه گمه🤣🤣🤣🤣

ما کی عابرو داشتیم ک این دومی باشه خره 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣نبابا کسی نیومد تاپیک من الان تاپیکای دیگ ...

خلاصه خواسی بگو بترکونیم منو تو چشم باز میکنیم سایتیم تا میخوایم بخوابیم،😂😂🦼🌵

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕

خلاصه خواسی بگو بترکونیم منو تو چشم باز میکنیم سایتیم تا میخوایم بخوابیم،😂😂🦼🌵

وااای اررره بخداااا دقیقاااا من مهمونم میاد وسطاش میام ی دور میزنم میرم🤣🤣🤣🤣 قربون دوست ویلچریم🤐🤣

وااای اررره بخداااا دقیقاااا من مهمونم میاد وسطاش میام ی دور میزنم میرم🤣🤣🤣🤣 قربون دوست ویلچریم🤐 ...

فدای داری ایشاللع جشن ویلچری خودت ،😂😂😂😝😝😝😝

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕

ای همو نداشتم دهنت،🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣جوون👩‍🦽👩‍🦽👩‍🦽👩‍🦽👩‍🦽👩‍🦽