2777
2789
عنوان

بیاااااید

| مشاهده متن کامل بحث + 2396 بازدید | 294 پست
🤣🤣🤣🤣ای خداااااا ممد قلیییییی یا ممد فرق داره🤣بعدم اسم مستعار صدا زدم دیگه ماله شوهر تو میشه ممد ...

🤣🤣🤣🤣🤣اییی ممد بمیرم برااات ایییی 🤣🤣🤣اسم ممد احترام داشت ک دیگه ریختتت🤣🤣خره خیلی خندیدم توروحت 🤣🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ارع دیگه عب نداره دیونه نیم رخ هستین چیزی مشخص نیست زیاد

اررره ولش کن بزار بمونه😂😂😂ما ک ریدیم پس ولش کن🤣

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

🤣🤣🤣🤣🤣اییی ممد بمیرم برااات ایییی 🤣🤣🤣اسم ممد احترام داشت ک دیگه ریختتت🤣🤣خره خیلی خندیدم تور ...

هنو سایت اجازه نمیده وگرنه بیشترم میخندیدم منتها تعلیق میشیم🤣

آواکادو سایت🥑                                                            

اررره ولش کن بزار بمونه😂😂😂ما ک ریدیم پس ولش کن🤣

عکسه مهم نیست محتوای تاپیک خیلی مهمه با کامنتا🤣

ابرو شرفمون بر باد رفت

آواکادو سایت🥑                                                            

هنو سایت اجازه نمیده وگرنه بیشترم میخندیدم منتها تعلیق میشیم🤣

وااای دقیقاااا نمیزارن ادم راحت باشه 🤣🤣🤣🤣🤣وگرنه حرفا داشتم از ممد قلی🤣🤣🤣بیچارش کردم اخ انقد کیف میده ک نگووو اذیت کردن

عکسه مهم نیست محتوای تاپیک خیلی مهمه با کامنتا🤣ابرو شرفمون بر باد رفت

🤣🤣🤣🤣🤣کسی نمیاد میگن ولش کن چرت و پرته🤣🤣🤣از همون کامنت اول من و ملکه تمومه🤣🤣🤣

وااای دقیقاااا نمیزارن ادم راحت باشه 🤣🤣🤣🤣🤣وگرنه حرفا داشتم از ممد قلی🤣🤣🤣بیچارش کردم اخ انقد ...

شبا که علی کوچولو خوابه بگیری دستت باهاش بازی کنی عین اسلایمه😂🤣🤣🤣🤣

آواکادو سایت🥑                                                            

اقا من بخوابم تاپیک و پستاش خطری شدی عوضیا بیتلبیتا

حاجییی کجااا نرووو 😂😂😂مارو تنها نزار عبضی

شبا که علی کوچولو خوابه بگیری دستت باهاش بازی کنی عین اسلایمه😂🤣🤣🤣🤣

وقتی علی کوچولو میخوابه اوا خانوم بیداره🤣🤣🤣🤣