2777
2789

من خانم نیستم ولی با اجازتون میگم قبلاً پله برقی بود ولی باهاش روبه‌رو شدم و الان عاشق پله برقیم هر جا ببینم سریع ازش بالا و پایین میکنم و الان 

پل هوایی یا جایی که در میشی زیر پات ماشین داره می‌ره میترسم بیفتم پایین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایییی یجوری شدم بخدا تنم داره وز وز میکنه لعنتی از ذهنم نمیره خیلی ترسیدم اییییش 😖😖😖😖😖😖😖وااا ...

اگه چندش و ترسناکه ادامه ندین که تا صبح خوابم نمی بره😬 منم می خواستم سرچ کنم منصرف شدم🙈

متاسفانه خیلی ترسوام

یبار سوسک تو دستشوییم بود خونه تنها بودم

همسرم ۶۰ کیلومتر اومد کشت برگشت سر کار😒🤕😖

من خانم نیستم ولی با اجازتون میگم قبلاً پله برقی بود ولی باهاش روبه‌رو شدم و الان عاشق پله برقیم هر ...

وای اره خیلی هارو می شناسم از پله برقی هراس دارن

ولی باحاله 😊

ترس از سگ 

دیشبم دوباره مواجه شدم باهاش با اینکه شوهرم دستمو میگیره که نترسم ولی جوری میترسم که شوهرم هم هول میکنه کم مونده بود جیغ بزنم وسط مردم تو پارک از بوی ترس منم از فاصله ۵۰ متری مستقیم میاد سمت من بدتر میشه 

آخه یبار یکیشون آروم دنبالم میومد به حدی تپش قلب گرفته بودم که نزدیک بود سکته کنم از اون روز فوبیا گرفتم و این خیلی بده بعضی پارک‌ها نمیتونم برم پیاده روی بعضی جاها که نزدیکشون سگ میگرده نمیتونم برم معضل شده برام دست خودم نیست 

فک  کنم فردا روز قیامت  به گردن اون سگ ولگرده حق دارم که اومد دنبالم و باید پاسخگو باشه  خخخ

دوتا از هم دوره ای هام از شون سوال کردم .نگران این که شوهر آینده از روابط نامشروع مجردی اینا مطلع ب ...

بنظرم گذشته کسی به شوهر آینده اون شخص ربطی نداره... شک نکن اون شوهران آینده هم همچین گذشته ی درخشانی نداشتن

از آسانسور وحشت دارم شده ۸ طبقه رو با پله رفتم بالا🥴

بنظرم یکاری کن از این به بعد

اگه مثلا می خواستی بری طبقه ۴ از طبقه یک تا ۴ بزن که تو هر طبقه اسانسور استپ کنه در باز بشه بیرون ببین و دوباره بری یه طبقه بالاتر

یعنی یه طبقه یه طبقه بری بالا و مدت طولانی تو فضای بسته نمونی 

اینطوری کم کم می تونی دو طبقه دو طبقه بری‌ ووو بنظرم بعد مدتی ترست می ریزه

وایییی یجوری شدم بخدا تنم داره وز وز میکنه لعنتی از ذهنم نمیره خیلی ترسیدم اییییش 😖😖😖😖😖😖😖وااا ...

اه اره خیلی چندش بووود

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

خودت سرچ کن 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫🫨🫨🫨😵😵😵😩😩😩😩😣😣😣

خیلی بدی😣

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

بنظرم یکاری کن از این به بعد اگه مثلا می خواستی بری طبقه ۴ از طبقه یک تا ۴ بزن که تو هر طبقه اسانسور ...

اصلا نمیتونم خیلی امتحان کردم تا واردش میشم تپش قلب میگیرم

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)