2777
2789
عنوان

جاریم حاملس 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال عزیزم چرا سریع میری تو فاز منفی؟ 

تو کلاس بذار جلوش، بگو وا کی دیگه تو این دوره زمونه انقد ژود بچه میاره؟ بگو ما به فکر خوشی دوتاییمون هستیم. نشین ساکت که دلتو بشکونن 

تازه 3 ماه که چیزی نیست

حَسبی الله💫🍃
والا من عجله ندارم ولی تیکه میندازن

بندازن. مهم نباشه‌ منم جاریم ازمن ده سال کوچیکتر بود سریییع باردارشد. مادرهمسرم یکبار با شوخی یا جدی ب یکی گف این عرضه‌نداره. منظورش‌ من بودم . 

بعدها فهمید اون چ اشتباهی کرده زود اورده  من چ کارخوبی کردم فرتی نیاوردم. درکل ب حرف بقیه توجه نکن

parasoo1989@

من ناراحتم از این که دورم خلوته ولی حداقلش تیکه کنایه نمیشنوم چقدر بعضبا فوضولن خب به اونا چه 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
والا کلاس می‌زاره برام انگار چخبره

کلاس رو تو باید بزاری نه اون

بگو به این زودی بچه میخوام چیکار  بزار حالا عشق و حالمو بکنم بعدا سر فرصت 

یه حرفی پیدا کن بزن دیگه عزیزم 🤷🤷😊

هفت آسمان را بردرم،وز هفت دریا بگذرم گر دلبرانه بنگری در جان سرگردان من😎😎