2777
2789

قیافه استعداد

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استعدادشو بشدت زیاد دارم. 

شهرمون عالیه ولی خب کوچیکه

اگه بعدا بخوام حرفه ای دنبالش کنم باید برم شهر بزرگتری ادامه بدم. 

چون هم استعداد دارم هم علاقه

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

اول از همه باید استعداد یا پارتی داشته باشی

انگیزشو کو نکن

با علاقه و اشتیاق همه چی میشه نصف بازیگرای معروف ایران همه شون از تو روستا و فقر به اینجا رسیدن

بزرگ بخواه بزرگ فکر کن بزرگ قدم برداراری او خدای غیرممکن هاست✌️🥹

استعدادشو بشدت زیاد دارم. شهرمون عالیه ولی خب کوچیکهاگه بعدا بخوام حرفه ای دنبالش کنم باید برم شهر ب ...

اگه اینطوره دنبالش کن....موفق میشی عزیزم...خواهر منم خیلی دوسداره..استعداد هم داره

اگه اینطوره دنبالش کن....موفق میشی عزیزم...خواهر منم خیلی دوسداره..استعداد هم داره

ممنون گلم،همچنین خواهر گل شما🤍

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

استعدادشو بشدت زیاد دارم. شهرمون عالیه ولی خب کوچیکهاگه بعدا بخوام حرفه ای دنبالش کنم باید برم شهر ب ...

همونجایی که هستی بهترین جا برای رشده وگرنه اونجا متولد نمیشدی 

اگه علاقه داری هرگز از دستش نده برد زندگی دست اوناست که دنبال علایقشون میرن

بزرگ بخواه بزرگ فکر کن بزرگ قدم برداراری او خدای غیرممکن هاست✌️🥹

برو تهران 

چه‌طور می‌توانی این‌طور زندگی کنی. با این حقیقت که هرروز را سپری می‌کنی تا به روز مرگت برسی؟ -لو