من حساس تر از شوهرمم و اون کلا صبور تر و منطقی تر از منه. خیلی کم بحثمون میشه و معمولا با گفتگو زود حلش میکنیم اما همش نگرانم دلش رو بزنم با حساس بودنم
اختلاف سنی من و شوهرم هم نه ساله من حساس تر از شوهرمم و اون کلا صبور تر و منطقی تر از منه. خیلی کم ب ...
بمونین برای هم
شوهر منم نسبت به من منطقی تر هست و من احساسی تر ترکیب درست جهان هم همینه همین ترکیب احساس و منطق باهم خوبه وگرنه ترکیب دونفر احساسی یا منطقی کمه همیشه باعث میشه یه طرف لنگ بزنه در روابط در بقیه مخصوصا در بچه داری از نظر روانشناسی هم اقا منطقی تر و خانم احساسی هست ولی زودرنجی با احساسی بودن فرق میکنه مردا از احساسی بودن خانم ها لذت میبرن ولی زود رنج بودن کلافشون میکنه اگر حواستون به این مورد هست اصلا ناراحت نباشین دلتون رو خوش کنین و خوشحال باشین یه ویژگی لذت بخش خانم از نظر آقایون رو دارین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اِ من مجردی و نامزدی زود رنج بودم دختر خاله ام و دختر داییم میگفتن چون برادر ندارم به حرفهای شوهرم واکنش میدم اگر برادر داشتم برام عادی بود به مرور دقت کردم دیدم دختر هایی که برادر دارن خیلی زود با پسرها کنار میان با حرفا،رفتار و شوخیهاشون نسبت به ما هم که خواهر داریم ما هم کلا زودتر با دخترا صمیمی میشیم حرفشون رو میفهمیم الانم زود ناراحت میشم ولی یاد گرفتم بروز ندم اول با خودم میگم چرا ناراحت شدم قضیه رو با خودم باز میکنم یبار هم از دید شوهرم نگاه میکنم اوایل گاهی از خودش میپرسم از این رفتار یا حرف منظورش چیه الان دیگه به مرور فهمیدم کی شوخی میکنه کی از غرض گفت کی همینطوری بدون قصد دیگه برای هر چیزی ناراحت نمیشم و واکنش نمیدم
چه خوب که اینارو گفتی ممنونممنم گاهی واقعا متوجه میشم حرفش شوخیه اما باز ناخودآگاه واکنش نشون میدم🥲 ...
آره دنیای ما با آقایون فرق داره طرز فکرمون نگرشمون به موضوعات مختلف رفتارمون توی موقعیتهای خاص پس طبیعیه که گاهی حرف شوهرمون برامون خوش نیاد ولی قرار نیست برای رفتار هایی که باب میلمون نیست واکنش نشون بدیم گاهی باید قبول کنیم خانم ها با آقایون متفاوت هست شوخی ها و رفتاراشون و همیشه پشت رفتاراشون غرضی نیست و فقط باید هم سو بشیم همینطور که انتظار داریم شوهرامون ما رو درک کنن اگر همیشه در مقابل شوخی ها و حرفهاشون واکنش بدیم دیگه نباید انتظار داشته باشیم بهشون نزدیکترین باشیم و شادی هاشون رو با ما تقسیم کنن چون ما اولین کسایی هستیم که میزنیم توی پرشون اونا هم توی بیرون از خونه دنبال خوش گذراندن میشن