2777
2789

میرزا قاسمی 

گوجه بادمجون سیب زمینی سرخ شده 

کوکو بادمجون 

کوکو عدس 

کوکو سیب زمینی 

کوکو سبزی 

کتلت سویا 

استامبولی ربی با سویا و عدس و زرشک و شوید 

خوراک لوبیا چیتی 

سمبوسه سیب زمینی 

پیراشکی سویا و سیب زمینی 

خوراک نخود زرد 

عدسی 

عدس بادمجون 

رشته پلو 

دمپخت عدس ساده با پیاز داغ 

لوبیا چشم بلبلی ساده با پیاز داغ 

دمپخت گوجه 

کله جوش 

سیب زمینی سرخ شده ربی با پیاز داغ 

فلافل 

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

< تیکر آرزوها >🌝🌌 𝗜 𝗮𝗺 𝗮 𝗰𝗵𝗶𝗹𝗱 𝗼𝗳 𝗲𝗻𝗱𝗹𝗲𝘀𝘀 𝗯𝗲𝗶𝗻𝗴, 𝗻𝗼𝘁 𝗼𝗳 𝗺𝗼𝗺𝗲𝗻𝘁𝘀 🪐 حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی خورم 🐑🐄🐔🐥🐟🐚🐙 (: - برنارد شاو 🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نوش جونتون، من تا حالا رشته پلو نپختم صبح تو خواب دیدم پختم😂😂😂

منم رشته دوست دارم با برنج نه خالی پیاز داغ میکنم یکم هم سینه مرغ تفت میدم لا به لا میریزم خیلی خوشمزه هست ولی بچه هام نمیخورن

خودم مواد کتلت آماده کردم.منم یه بچه سه سال و نیمه دارم لب به هیچی نمیزنه جز تن ماهی و ماکارونی و کت ...

قدرشو بدون این قبلا ابگوشت میخورد الان همونم نمیخوره😶

نوش جونتون، من تا حالا رشته پلو نپختم صبح تو خواب دیدم پختم😂😂😂

عزیزم🤣

خیلی خوشمزه س...من سینه مرغ ریش ریش هم توش میریزم و عالی میشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
چقدر سخت،همه ش غذای تکراری آدم خسته میشه!!هرچی دوست داری بپز،عادت کنه بخوره،نمیشه فقط قیمه و قرمه خو ...

بیشتر وقتا همینکارو میکنم 

میگه نمیخورم میگم گشنت بشه میخوری 

نصف شب با صدای قاشق زدنش پامیشم میبینم نشسته آشپزخونه از گشنگی داره میخوره غذارو 

قدرشو بدون این قبلا ابگوشت میخورد الان همونم نمیخوره😶

اینم فصلیه .عاشق مرغ بود الان لب نمیزنه حالا فعلا آبگوشت میخوره ولی فقط آبش رو منم گوشتش رو داخل آب میریزم نفهمه

بیشتر وقتا همینکارو میکنم میگه نمیخورم میگم گشنت بشه میخوری نصف شب با صدای قاشق زدنش پامیشم میبینم ن ...

پس همین رو ادامه بده،مگه میشه فقط سه چهارتا غذا رو دوست داشت بقیه رو نخورد؟!!!آدم باید همه چی بخوره،حالا بعضی غذاها رو بیشتر دوست داره،بعضیا رو کمتر!

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
خیلی دوست دارم خودم ولی وقتی عدسی های خودمو میخورم دلپیچه میگیرم🫤

طرز تهیه عدسی خوشمزه:

اول پیاز بزرگ رنده کنید با روغن زیاااد سرخ کنید

سیب زمینی خورد کنید یکم سرخ کنید 

بعد رب، سیر رنده شده، زیره، زردچوبه، نمک و هر ادویه دیگه که خواستید به علاوه سس گوجه فرنگی به مقدار خیلییی کم اگه دوست داشتید اضافه کنید 

بعد عدسو بهش اضافه کنید 

اب زیاد بریزید بذارید بجوشه وقتی سیب زمینی و عدسا پختن و آب غذا کم تر شد داخل استکان آرد برنج بریزید و از آب غذا بردارید و باااون آرد مخلوط کنید و به غذا اضافه کنید ( ابن کار باعث میشه غذا لعاب دار شه) 

و سیب زمینی های پخته شده رو دربیارید له کنید و دوباره به غذا اضافه کنید 

و در آخر شعله رو خیلییی کم کنید بذارید ملایم جا بیوفته 🤝🏾🚶🏽‍♀️

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

< تیکر آرزوها >🌝🌌 𝗜 𝗮𝗺 𝗮 𝗰𝗵𝗶𝗹𝗱 𝗼𝗳 𝗲𝗻𝗱𝗹𝗲𝘀𝘀 𝗯𝗲𝗶𝗻𝗴, 𝗻𝗼𝘁 𝗼𝗳 𝗺𝗼𝗺𝗲𝗻𝘁𝘀 🪐 حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی خورم 🐑🐄🐔🐥🐟🐚🐙 (: - برنارد شاو 🌱

پس همین رو ادامه بده،مگه میشه فقط سه چهارتا غذا رو دوست داشت بقیه رو نخورد؟!!!آدم باید همه چی بخوره، ...

ای خواهر دست رو دلم نزار که خونه 

بعضی وقتا اونقدر کلافم میکنه تخم مرغ میزارم جلوش میگم بخور 

صبحا هم بیدار میکنه پاشو صبحونه بده همه چی میچینم جلوش یه لقمه فقط نون پنیر میخوره پامیشه میره 

میگم توروخدا بخاطر یه لقمه منو دیوونه نکن برو مغازت بشین هر جوری دوست داری بخور 

ای خواهر دست رو دلم نزار که خونه بعضی وقتا اونقدر کلافم میکنه تخم مرغ میزارم جلوش میگم بخور صبحا هم ...

خب همون نون و پنیر براش بذار صبحونه،وقتی نمیخوره چرا خودت خسته میکنی؟هر غذایی هم دوست داری بپز،مجبور میشه بخوره،عادت میکنه

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....