2777
2789
عنوان

از دست داداشم چیکار کنم حالا چی بگم به مامان بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 36 پست
قصد بی ادبی ندارم ولی بچه اگه از الان بخواد سرکش شه فردا پدر مادرش پرت می‌کنه از خونه بیرون

والا بخدا نمی‌دونم چیکار کنم بابام ام چون زحمت کشه به هیچ عنوان خسیس نیستاااااا اصلا اصلا برای ما سنگ تموم میزاره اما از پول حروم کردن به ششششششدددتتت بدش میاد میگه باید درست و به جا مصرف بشه 

بگم بهش می‌دونم بد دعواش می‌کنه داداشمه دلم نمیاد دعواش کنند🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم هم با پدرت هم با برادرت حرف بزن

به پدرت بگو درسته کار بدی کرده بدون اجازه برداشته ولی اگه همین پول رو به جای بازی داده بود مواد یا میرفت ول گردی خوب بود

به داداشت هم بگو پدر تو موقعیتی نیس که این همه پول بدی برا بازی اونم دزدکی و بدون اجازه سری بعد اینقدر میزنمت تا با زمین یکی بشی

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
براتربیتش بایدیه کاری کنید به بابات بگو بهش نگه توگفتی چون دیگه بهت اعتمادنمیکنم برادرت

به خاطر همون میگم 

نمی‌دونم بگم یا نه نمی‌دونم واکنش بابام چیه 

اگه بره دعواش کنه اعتماد داداشم از بین میره نمی‌خوام خوب این اتفاق بیوفته

۱۳ بهش گفتم کارت اشتباهه بابا بفهمه ناراحت میشه

والا زور پنج تومن بده برابازی من جای بابات باشم کلی کتکش میزنم اگه اون پولوخوراکی میخرید میخورددلم نمیسوخت یامیرغت مسافرتی یاتفریح بدرد بخوری🤧

گاهی انسانم آرزوست
والا بخدا نمی‌دونم چیکار کنم بابام ام چون زحمت کشه به هیچ عنوان خسیس نیستاااااا اصلا اصلا برای ما سن ...

باید تنبیه شه بدونه چقدر سخته 

بهش بگه بره بیرون پنج هزار تومن کار کنه پول دراره ببینه آیا میتونه؟ وقتی اوضاع اقتصادی مملکت اینقدر بده چرا نمی‌خواد آدم شه؟؟

واسه ماهم تا دلت بخواد اتفاق افتاده ولی اونا نداده بودن بازی 

یا خوراکی میخریدم یا هم نمیدونم چیکار میکردن همیشه هم خونمون دعوا بود 

ما کلا تو دعوا بزرگ شدیم 

الانم مامان بابام باهم حرف نمیزنن 

کلا ی وضعیه من که دیگه خیلی خسته شدم 

باید تنبیه شه بدونه چقدر سخته بهش بگه بره بیرون پنج هزار تومن کار کنه پول دراره ببینه آیا میتونه؟ وق ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😑💔

این گوشیا آدما رو بدبخت کرد آخه برای چی با این بازی ها بچه نادون مردم و از راه به در میکنن

واسه ماهم تا دلت بخواد اتفاق افتاده ولی اونا نداده بودن بازی یا خوراکی میخریدم یا هم نمیدونم چیکار م ...

می‌دونم بابام دعواش می‌کنه نمی‌دونم چیکار کنم از یه طرف میگم خوب باید یاد بگیره از یه طرف میگم به بابام بگم و بابام از کوره در بره دیگه داداشم بهم اعتماد نمیکنه 

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😑💔این گوشیا آدما رو بدبخت کرد آخه برای چی با این بازی ها بچه نا ...

خدا پدرتو بیامرزه برو بجای تاپیک به بابات بگو حتی کتکش هم زد دلت نسوزه 

اون اگه کتک نخوره اگه تنبیه نشه قدر عافیت نمی‌فهمه فردا ده میلیون برمیداره برای کار خطری تر پس فردا بیست تومن برمیداره...

پدر مادرت بفهمن تو می‌دونستی نگفتی تورو مقصر میدونن تو بزرگتر بودی باید میگفتی 

خدا پدرتو بیامرزه برو بجای تاپیک به بابات بگو حتی کتکش هم زد دلت نسوزه اون اگه کتک نخوره اگه تنبیه ن ...

آخه دیگه داداشم اعتماد نمیکنه و حرفاش و بهم نمیگه