2777
2789
عنوان

به نظرتون مادر شوهرا

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 36 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره خوب راس میگن یعنی خودتم پولدار بودی

پدر و مادر من وضعیت مالیشون بالاتره یه کم

ولی بازاری نیستن . آکادمیک هستن

دامادشون هم طلاسازی و طلافروشی دارن 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

تو هم میگفتی من با کسی که در سطحم نباشه ازدواج نمیکنم😂😂

تقریبا هم سطحیم 

یه ذره بالا پایین مشکلی نداره

و مهمتر از همه ما چندین سال باهم بودیم و عاشق و شیدای هم بودیم 😅

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

تو منی یا من توام؟🥺بخدا منم دقیقا همینم

برا من یه حلقه ازدواج با لباس عقد گرفتیم و یه عقد محضری و شام که هزینه ش رو از بابام کندن

یه عیدی و یلدایی آوردن که همسرم گرفته بود و یه کیک که خواهرشوهرم گرفته بود و فرداش مادرشوهرم زنگ زد از دخترم تشکر کن خیلی برات زحمت کشیده بود..... تا الانم از گل کمتر بهشون نگفتم همیشه احترامشون رو داشتم هم تحصیلاتم از همسرم بالاتره هم شغلم هم وضع مالی خانواده ام ولی ذره ای ادب و احترام به خودم و خانواده م نذاشتن طفلی مامانم چند بار از فشار و استرس که نادرشوهرم داده فشارش رفته بالا

حالا در مقابل مامان من هم مادرشوهره

بهم جهیزیه میداد میگفت برا داداشت هم از این بگیرم گناه داره اونم بچه مونه :)))

همه هزینه های عقد و عروسی هم با بابام بود

بابام اپارتمان گرفت براشون

ماشین گرفته بود برا داداشم

تا الانم 300 گرم طلا گرفتن برا عروسمون

چند سال نامزد بودن عیدی یلدایی قربانی تولد و ... هم به راه بود

بعد فک کن عروسمون نه ادب داره و نه ذره ای آدم نمک شناسی هست

ارث باباش رو هم از ما طلبکاره

نمیدونم حکمت خدا چیه به ما میرسه آسمون می تنپه

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

😂😂یه چی شبیه اینو مادر شوهر منم میگفت

میدونی جالبیش اینجاست  همه چیز مادر شوهرم از دوز اول داشته بعد  چیزهای کوچیک عروسهاش  به چشمش میاد 

من ساده بودم اویل به چشمم نمیومد ولی دیدم برای خورده ریشه‌های زندگی من ناراحت میشه دعوا میکنه ولی  کارهای بزرگ دختراش براش واجب بود و حق 

الان سال تا سال دلم نمیکشه برم سمتش

😍😂عزیزم خدا حفظتون کنه

عزیزمی 

خدا خوشی همه رو حفظ کنه و حالشون عالی باشه 

برا من یه حلقه ازدواج با لباس عقد گرفتیم و یه عقد محضری و شام که هزینه ش رو از بابام کندنیه عیدی و ی ...

😂کاش من عروس شما میشدم 

منو بگو هیچی هیچی اینقد خسیس بودن یه کادو هم بم ندادن ولی برا دختر خودشون گرفتن اونوقت انتظار دارن احترامشونو نگه دارم. اومدن ریختن سرم باهام دعوا هم گرفتن