2777
2789
عنوان

مردا به همه چی نگاه جنسی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 30 پست
خیلی اصلا نگاه شون مثل ما زنا نیس خیلی تو کف این چیزان

دقیقاااا 

من توی این وضعیت دنبال عشق واقعی بودم🤦‍♀️😑

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درسته .اما انقدر وقیح که به زبون بیاره

خیلی شوخیهاشون جنسی هست باور کن راحت شوخی جنسی میکنن مثل ما خانما نیست ک بدمون بیاد ناراحت بشیم

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

نه مردا هم انسان هستند و دارای قدرت انتخاب و اراده 

اگه میبینیتد مثلِ حیوان مست رفتار میکنن  بدونید خودشون میخوان که مثل حیوان باشن 

تاکید می‌کنم همه چی "به خودشون" بستگی داره 

البته این تعاریف در جامعه مردسالار و فرهنگ داعش گونه، برعکس شرح داده میشه 

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

< تیکر آرزوها >🌝🌌 𝗜 𝗮𝗺 𝗮 𝗰𝗵𝗶𝗹𝗱 𝗼𝗳 𝗲𝗻𝗱𝗹𝗲𝘀𝘀 𝗯𝗲𝗶𝗻𝗴, 𝗻𝗼𝘁 𝗼𝗳 𝗺𝗼𝗺𝗲𝗻𝘁𝘀 🪐 حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی خورم 🐑🐄🐔🐥🐟🐚🐙 (: - برنارد شاو 🌱

چون ما خودمون اینطور نیستیم فکر میکنی مردا مریضن. نخیر، مغز و هورمون و بدنشون اینطور طراحی شده. مردی ...

متاهلا بدترن !!!!

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

چند وقت پیش یه مراسم مختلط بودیم یه دختری که فک کنم دورو بر ۲۰ سالش بود با یه باسن گنده  که اگه بگم ۳۰ کیلو باسن داشت اغراق نکردم اون وسط میرقصید مردا هم یه نگاه هایی میکردن و لبخند میزدن الان فهمیدم چه اتفاقایی داشته واسه مردا میفتاده🤦‍♂️🤣

ببین ازروی چادر هم مردامتوجه اینکه اندام زن چطوریه میشن ؟

بله متوجه میشن . حتی به چهره زن نگاه کنن همه چیزشو میفهمن .

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

یکی از دلایلی که من حجاب رو انتخاب کردم همینه

اگه همه ی مردا سالم باشن

اما ممکنه یه مرد مریض باشه

اصلا نمیتونم تصور کنم که انقدر شخصیت خودمون بیارم پایین که اجازه بدم کسی بهم اینطوری نگاه کنه

!!!!جدی ؟ باچهره چیارو میفهمن ؟ ازکجا میدونید ؟

با دیدن چهره سایز تمام اندامها رو میفهمن اینو از حرفهای سایر خانمها توی همین سایت فهمیدم . حتی میتونن بدن لخت هر زنی رو تجسم کنن .