2777
2789
عنوان

سوال بچه دوماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 21 پست
الان ترنجبین نبات برای یبوست خوبه؟بچه شما هرچند وقت یکبار مدفوع میکنه

اره عالیه ترنجبین ویکم‌اب و ی تیک نبات بزار بجوشه بعد صاف کن بریز توشیشه شیر بده بخوره

بچم‌اگ ی روز صبح تاشب کار نده شبش جیغ میزنه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان ترنجبین نبات برای یبوست خوبه؟بچه شما هرچند وقت یکبار مدفوع میکنه

الان شیرخشکشو عوض کردم خوب شده قبلا نان میدادم الان اپتامیل پرو..پروبیوتیک داره باعث میشه یبوست نگیرن

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ن همه شرایط مثل اول

بحرف من کن خیالت راحت منم خیلی دکتررفتم برایبوستش

۲ ماه

زیر ۳ ماه کلا فکر نکنم چیزی بدن برای یبوست و غیره. و اینکه اگرم علائم نداره ولش کن. اما اگر شبا توخواب الکی ما میشه ریز ریز و میناله و بهت وصله شاید دل  درد داره ببر یه دکتر درست و حسابی که با مادر درست رفتار میکنند نه عین خیلی دکترا که هرچی مادرا میگن میذارن پای استرس و نگرانی هاش و توجه نمیکنند