2777
2789
عنوان

شما بودید با کدوم ازدواج میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 47 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه طرف ۱۲ساله اونجاست مطمنن رابطه که داشته...

خب داشته باشه 

ادم نیست؟ عاطفه و حس نداره؟

توقع دارین از لپ لپ‌بیاد بیرون و بگه اولین من تو بودی؟!

اگه رابطه نداشته باشه و با کسی دوست نبوده باشه باید عجیب باشه!!

بعدشم استارتر تا چند روز پیش تاپیک زده تو عقدم و میخام جدا شم 

هنوز جدا نشده چه زود فکر کیس جدید افتاد!!! 

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
من بودم اولی رو انتخاب می کردم..اونجا اگه باهاش نمی ساختم و خوب نبود راحت جدا میشدم و زندگیمو میکردم

خب اگه ازش جدا شدم تو یه کشور غریب با زبان و فرهنگ مختلف کجا برم مخصوصاً که اونجا باید برم ادامه تحصیل بدم شاغل نیستم از کجا بخوام خرج خودمو دربیارم

دوست دارم از ایران برم ولی نمیتونم از خانوادم دل بکنم خیلی سخته

میفهمم من خودمم دنبال مهاجرتم. بخاطر همین میفهممت. آینده اونور خیلی روشن تره. آرامش بیشتره. بخصوص اگه اروپا باشه خیلی راحت تر میتونی بیای به خانوادت سر بزنی. 

مهربان باشیم   
خب داشته باشه ادم نیست؟ عاطفه و حس نداره؟توقع دارین از لپ لپ‌بیاد بیرون و بگه اولین من تو بودی؟!اگه ...

اسی رونمیدونم ولی اگه رابطه های  متعددداشته باشه ومریض باشه اونوقت چی؟....

خب داشته باشه ادم نیست؟ عاطفه و حس نداره؟توقع دارین از لپ لپ‌بیاد بیرون و بگه اولین من تو بودی؟!اگه ...

عزیزم توافقی جداشدم و الان نمیخوام ازدواج کنم میخوام‌فقط آشنا بشم یعنی چون تازه جداشدم حق ندارم به فکر کیس جدید بیوفتم خواستگار خوب همیشه پیدا نمیشه که این کیس های خوب بخاطر جداشدنم از دست بدم

عزیزم توافقی جداشدم و الان نمیخوام ازدواج کنم میخوام‌فقط آشنا بشم یعنی چون تازه جداشدم حق ندارم به ف ...

شما همین یه ماه پیش تاپیک زدی در مورد جدایی سوال کردی

مگه ۳ ماه عده نگه نمیدارن طبق همون مذهب و دین

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

دومی

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.
2790
2778
2791
2779
2792